Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Filli Boya reklamı Özgecan için ekranları simsiyah yaptı

16.02.2015
A+
A-

Özgecan Aslan için ekranlar karardı

Filli Boya reklamı Özgecan için ekranları simsiyah yaptı

Filli Boya tarafından Özgecan Aslan için yapılan ‘SİMSİYAH’ ve #Özgecanİçin yazılı reklam tüm televizyon ekranlarını kararttı.

BU TARZ BENİM’İN YILDIZINDAN TEPKİ ÇEKEN ÖZGECAN PAYLAŞIMI-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Mersin Tarsus’ta vahşi bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan’ın ölümü tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu. Bu akşam televizyon seyretmek için ekran başına geçenler reklam kuşağında simsiyah bir ekranla karşılaştılar. Ekranda sadece  ‘SİMSİYAH’ ve Twitter için #Özgecanİçin hashtag’i yazısı görüldü. Reklamda herhangi bir logo yada ibare bulunmazken, izleyenleri etkileyen bu reklamın sırrı çözüldü. Filli Boya firması tarafından hazırlanan reklam, logo geçirilmeden ve reklam bedeli için parası ödenerek 21.00 ile 22.00’da ekranlarda yayınlandı. Filli Boya’nın bu duyarlı tutumuna bazı televizyon kanallarınında reklam bedeli almayarak destek olduğu öğrenildi. Özgecan Aslan ve kadına şiddet olaylarına karşı yapıan bu etkileyici reklam kısa sürede sosyal medyada fenomen oldu.

BU TARZ BENİM’İN YILDIZINDAN TEPKİ ÇEKEN ÖZGECAN PAYLAŞIMI-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

ÖZCAN DENİZ’İN MESAJI PAYLAŞIM REKORU KIRDI-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN