Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Gonca Vuslateri Gönül İşleri dizisinde Kader rolünde

08.02.2015
A+
A-
Gonca Vuslateri Gönül İşleri dizisinde Kader rolünde

Gonca Vuslateri Gönül İşleri dizisinin kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu, Gönül İşleri’nde Bedir’in nişanlısı Kader rolüyle ekrana gelecek.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Timuçin Esen ve Sezai Aydın’ın yer aldığı Gönül İşleri dizisinin kadrosuna başarılı oyuncu Gonca Vuslateri de dahil oldu.  Can Yaman’ın canlandırdığı Bedir karakterinin, nişanlısı Kader’i canlandıracak olan Vuslateri, farklı bir rolle izleyiciyle buluşacak. Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği Gönül İşleri’nin senaryosunu Necati Şahin yazıyor, yönetmenliğini ise Türkan Derya yapıyor.

GÖNÜL İŞLERİ 17. BÖLÜM KONUSU

gonca-vuslateri-kaderSevda ve Tibet gazetelere düşerken, Bedir evlilik yoluna giriyor!
Muzaffer’in Lale’ye diklenip Sevda ve Tibet’e arka çıkmasının ardından bizimkiler kendilerini hiç bilmedikleri bir durumda bulurlar: Evi gazeteciler sarmıştır. Sevda’nın servet avcısı olup olmadığı konusu yalnız gazetelerde değil, bizim evde de tartışılmaktadır artık! Lale hemen bir hamle yaparak durumu lehine çevirmeye çalışır ama işler umduğu gibi gitmez.

Sevda konusunda ne yapacağını bir türlü bilemeyen ve duygularına söz geçiremeyen Bedir ise hiç beklemediği bir anda ‘kader’le burun buruna gelecek ve hayati bir soruyla karşı karşıya kalacaktır: Zorunlu bir evlilik mi yapacak, yoksa kendisi de dahil olmak üzere herkesin hayatını tehlikeye mi atacaktır?

Servet ve Yılmaz bebeklerinin cinsiyetini öğrenebilecek aşamaya gelmişlerdir. Ama her konuda olduğu gibi bu konuda da ayrı düşünürler. Servet öğrenmek istemez, Yılmaz ise cinsiyeti ‘kapalı zarf’ usülü alır ve saklar. Acaba zarfta ne yazmaktadır?

Bu arada Muzaffer’in kendisiyle uğraşıp durmasından bıkan Yılmaz, onun başına bir ‘gönül işi’ açmaya karar verir: Nuri ile birlikte oturup gayet modern yollardan Muzaffer’e kısmet ararlar. Bulurlar da. Ama başlarına ne gibi bir iş aldıklarının farkında değillerdir henüz.

Evdeki gergin havadan Servet ve Saadet de nasiplerini alırlar ve olmadık bir şey yüzünden işyerinde birbirlerine girerler. Saadet kavganın sonucunda kendi kanatlarıyla uçma kararı alır, Gönül İşleri’nden istifa eder. Ve akıl almaz bir hızda, gerçek olamayacak kadar iyi bir iş bulur kendine. Olanca saflığıyla yine tehlikenin göbeğine atmıştır kendisini.

Yayın Günü:  8 Şubat  Pazar
Yayın Saati:  20.00

GÖNÜL İŞLERİ 17. BÖLÜM FRAGMANI