Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Güldür Güldür’den şarkılı türkülü bölüm

30.01.2015
A+
A-
Güldür Güldür’den şarkılı türkülü bölüm

Show Tv ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür programı dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelmişti, Show TV’nin yeni kararıyla cuma akşamı da yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Mizah programı “Güldür Güldür Show”, Gökhan Tepe ve Hüseyin Turan’ın konuk olduğu bölümüyle cuma ekranını renklendirecek. Müzik ve kahkahanın harmanlanacağı programda Tepe, Güldür Güldür sahnesine kadınları anlamak konusunda başarısız olan Hüseyin’e yardımcı olmak üzere konuk olacak.

Sevilen şarkıcının “Yürü Yüreğim” ve “Gelsen de Anlatamam” şarkılarını da seslendireceği programın diğer konuğu Turan ise 2014 Hayırlı Evlat yarışmasının kazananı olarak sahneye gelecek. Esprileriyle salonu kahkahaya boğacak olan sanatçı, “Sendeki kaşlar” ve “Kıfındı” şarkılarıyla da kulakların pasını silecek.

HANGİ SKEÇLER OYNANACAK?

Ekranların yeni yarışma programı “Hayırlı Evlat”ı kim kazanacak? Halk jürisi Şevket, Burcu, Sinem karşılarına yarışmacı olarak gelen bilimadamı Fikri, dünyaca ünlü müzisyen İsmail ve düz adam İbrahim’den hangisini hayırlı evlat olarak seçecek? Geçen senenin hayırlı evladı Hüseyin Turan tacını kime devredecek?

Baskın var tv programı sunucusu Burcu ünlü türkücü İsmail abi’nin evine giderse nelerle karşılaşır? Türkücünün menajeri Nezaket, kemancısı şevket, çiğ köfte ustası Fikri hangi sırları ortaya serecek?

Sevgilisi Yeter’den ayrılmak isteyen Hüseyin bunu yüz yüze konuşmaya karar verince başına neler gelir? Çiçekçi Mehtap, kemancı Bahadır, garson İbrahim Hüseyin’in başına hangi dertleri açacak? Gökhan Tepe’nin Hüseyin’e vereceği öğüt ne?

Uzun zamandır peşinden koştuğu Mehtap ile sonunda buluşmayı başaran Mustafa neler yaşayacak? Mustafa’nın beyin hücreleri Bahadır, İbrahim ve Bilal neler yapıyor? Mehtap’ın beyin hücreleri Sinem, Yeter ve Nezaket Mustafa’ya karşı hangi adımları atıyor olacak?

Hepsi ve bol bol kahkaha bu hafta Güldür Güldür Show’da!

ETİKETLER: