Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Hangi diziler yılbaşı haftası yayınlanmayacak?

28.12.2015
A+
A-

Sevilen dizilere yılbaşı molası…

Hangi diziler yılbaşı haftası yayınlanmayacak?

Yılbaşı haftası yayınlanmayacak diziler belli oldu.

O SES TÜRKİYE’DE YARIŞACAK ÜNLÜ İSİMLER İÇİN TIKLAYIN

Ekranların sevilen dizilerine yılbaşı molası geliyor. 2016 yılbaşı haftasında pek çok sevilen dizi yeni bölümleriyle ekranlarda olmayacak.

YILBAŞI AKŞAMI TV’DE NELER VAR? TV’DE YILBAŞI REHBERİ İÇİN TIKLAYIN

Dizilerin yeni bölümleri sonraki haftadan itibaren ekrana gelmeye başlayacak ve kaldıkları yerlerden devam edecek.​

BEYAZ SHOW’UN YILBAŞI AKŞAMI ÜNLÜ KONUKLARI İÇİN TIKLAYIN

Perşembe akşamları ekranlarda olan dizilerden Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Filinta ve Asla Vazgeçmem dizileri bu hafta ekranlarda olmayacak. Kanalllar 31 Aralık Perşembe akşamı sevilen dizilerin yerine yılbaşı özel yayınlarını ekrana sürecek.  Perşembe günü dizileriyle birlikte Cuma akşamları yayınlanan Kiralık Aşk ve Karagül dizileri de haftaya ekranlarda olmayacak.

YILBAŞI AKŞAMI HANGİ DİZİLER YAYINLANACAK?

Yılbaşı akşamı ve haftasında pek çok dizi ekranlara gelmeyecek ancak bazı kanallar da sevilen dizilerinin yılbaşı özel bölümlerini ekrana sürecek. Kanal D’de 31 Aralık Perşembe akşamı Arka Sokaklar, Fox TV’de İnadına Aşk ve TRT 1’de ise Yeşil Deniz dizileri yılbaşı özel bölümleriyle ekranlarda olacak. ATV ise uzun süredir tanıtımlarını yaptığı yeni dizisi Yeter’i yılbaşı akşamı ekrana sürecek. Yeter dizisinin 1. bölümü 31 Aralık Perşembe akşamı ATV’de olacak.

YETER DİZİSİ DETAYLARI VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINyeter-dizisi-atv1