Dolar 32,5195
Euro 34,7843
Altın 2.502,09
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Yağmurlu

Kaçak anne Melis Birkan!

18.11.2016
A+
A-
Kaçak anne Melis Birkan!

Sinema seyircisine kahkahayla birlikte hüznü ve heyecanı yaşatacak olan Sen BenimHerŞeyimsin’de Tolga Çevik’e Melis Birkan eşlik ediyor.

Melis Birkan, çocuğunu babasına bırakıp kaçan, daha sonra da pişman olup geri dönen ‘kaçak’ bir anne rolünde. Yaşadıkları kısa süreli aşkın meyvasıyla, eski sevgilisi Sedat (Tolga Çevik)’ın
kapısına dayanan Duygu (Melis Birkan) ve aniden ortadan kaybolan bir anne olarak beyazperdede boy gösterecek.

Sen Benim HerŞeyimsin’in yönetmen koltuğunda, senaryoda da imzası bulunan Tolga Örnek oturuyor. Kadrosunda Tolga Çevik, Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı, TME Film yapımı film 9 Aralık’ta vizyona girecek.

Babasının “Korku bir kurda benzer. Onu yenmen için tam gözünün içine bakacaksın.” mottosuyla yetiştirmeye çalıştığı Sedat ( Tolga Çevik ) çok küçükken öksüz kalır. Çıralı’da yenemediği korkuları ve babasından hatıra hayat tavsiyesi ile günübirlik ilişkiler ve işlerle hayatını geçirir. Ancak bir gün Pınar ( Melis Birkan ) tarafından kucağına bırakılan bir bebekle kendini “baba” olarak bulur. İstanbul’a gelir ve kaderin cilvesiyle Birol ( Cengiz Bozkurt) ile karşılaşarak “korkularının gözünün içine bakacağı” bir meslek edinir. Sedat’ın hayatı artık “Sen Benim HerŞeyimsin”dediği kızının etrafındadır. Kızı için bir masal dünyası yaratır ve onu dünyanın gerçeklerinden korumak için elinden geleni yapar. Baba ile kızın, masal gibi hayatı, anne tekrar ortaya çıkana dek eğlenceli ve heyecanlı bir macera olarak devam edecektir… Alışılmadık hikayesiyle, “Sen Benim HerŞeyimsin”, seyirciye kahkahayı, sevinci ve hüznü bir arada yaşatacak.

ETİKETLER: ,