Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Kara Ekmek dizisi 7. bölümde bu akşam neler olacak?

06.03.2015
A+
A-

Kara Ekmek 7. bölüm 6 Mart Cuma konusu ve fragmanı

Kara Ekmek dizisi 7. bölümde bu akşam neler olacak?

Kara Ekmek dizisi 7. bölümüyle 6 Mart Cuma akşamı ATV ekranlarında olacak. Kara Ekmek dizisinde bu akşam yeni bölümde Taylan ve Mine aşkını anlayan Asiye durumdan rahatsız oluyor.

Asiye, Taylan ile Mine arasında bir şeylerin filizlendiğini anlamakta ve bu durumdan huzursuz olmaktadır. Kalbinin telaşlarını yatıştıramadan, Berkant’ın yalıya kadar geldiğini öğrenir. Derhal bavulunu toplayıp kaçmak ister ancak Çetin onu bırakmaz. kara-ekmek-1Berkant, Asiye’nin yalıda yaşamaya başlamasının altındaki sırrı öğrenebilmek için yüzleşmenin dışında bambaşka bir yola başvurur. Asiye, büyük düşmanının onun için ördüğü ağa düşecek midir? 6 Mart Cuma Günü Saat 20:00’de atv’de…

kara-ekmek-2KARA EKMEK 7. BÖLÜM FRAGMANI

KARA EKMEK DİZİSİ KONUSU

Asiye yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kızdır. Hayat yeterince üstüne gelmiyormuş gibi bir de sevgilisinden hamile kalır. Ancak sevgilisi onunla evlenmeyi şiddetle reddeder. Asiye de birikmiş öfkesini oğlana salladığı bıçakla alır.
Artık Asiye için zaten nefret ettiği mahallesinden kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Gerçek hayatından firarında kardeşi Mine de Asiye’yi yalnız bırakmaz. Ceplerinde para olmayan iki kız kardeş mecburen otostop yaparlar. Bindikleri araba ülkenin sayılı zenginlerinden birinin torununa aittir. Çıktıkları yol, onları düşündüklerinden bambaşka bir yere götürecek ve dört kişinin kaderini sonsuza dek değiştirecektir.

Şimdi Asiye bütün hırslarının ve arzularının da ötesinde bir yaşamın eşiğindedir.

kara-ekmek-dizisi-1