Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Kiralık Aşk dizisi bitecek mi? Yapım şirketi açıkladı

06.12.2016
A+
A-

Kiralık Aşk’ın yapımcısından final açıklaması

Kiralık Aşk dizisi bitecek mi? Yapım şirketi açıkladı

Kiralık Aşk dizisinin Ocak 2017’de final yapacağı haberlerine yapım şirketinden açıklama geldi.

Kiralık Aşk dizisinin ekibi, 27 Ocak’ta son kez sete çıkacak ve final sahnesini çekeceği iddia edilmişti.

ELÇİN SANGU’NUN YERİNE HANDE ERÇEL OYNAYACAK

HT Magazin’den Mustafa Doğan’ın haberine göre dizi bu tarihten birkaç hafta sonra da dizi ekranlara veda edecek. Kiralık Aşk’ın yapımcısı Ortaks Yapım iddialar üzerine açıklama yaptı.  Kiralık Aşk’ın final yapacağı tarihin henüz kesinleşmediği belirtilen açıklamada, iddialar yalanlanmadı.

KİRALIK AŞK’A DAMGA VURAN TUTKULU ÖPÜŞME SAHNESİ

İşte o açıklama;
“Geçen sene Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa zamanda çok sevilen Kiralık Aşk isimli dizimizin yeni sezonuna başlarken, kanalımızla yapmış olduğumuz görüşmeler ile hikayemizin yolculuğunun nerede ve ne şekilde finalize olacağını tasarlamıştık. Stratejik planlarımıza göre, hikayemizi birlikte kararlaştırdığımız doğrultuda, adım adım ilerletiyoruz ancak final tarihimizi kesinleştirmedik. Dizimizin çekimleri son hızla ve çok keyifli bir şekilde devam etmektedir. Final tarihimiz belirlendiğinde konuyla ilgili duyuru tarafımızca yapılacaktır.

17 - KİRALIK AŞK STAR TV 4,65 REYTİNG