Dolar 32,4818
Euro 34,7041
Altın 2.464,56
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Kiralık Aşk’a yeni bir oyuncu katıldı

06.10.2015
A+
A-

Kiralık Aşk dizisinde Deniz rolünü kim oynuyor? İşte Kiralık Aşk’ın yeni oyuncusu

Kiralık Aşk’a yeni bir oyuncu katıldı

Kiralık Aşk dizisine Deniz rolüyle Devrim Yalçın da katıldı.

Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk’a yeni bir oyuncu dahil oldu.  Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın, başrollerini ise Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen’in paylaştığı yapıma son olarak ‘Krem’de rol alan Devrim Yalçın dahil oldu. Yönetmenliğini ile de tanınan Yalçın, dizide Deniz karakterine hayat verecek. Kiralık Aşk, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00’de Star’da!devrim-yalçın

KİRALIK AŞK 15. BÖLÜM KONUSU

Aşk onları yeniden bağlayacak mı? Defne her şeyi anlatmaya karar verdi! Neriman’ın oyunundan ancak böyle sıyrılabilir.

Ömer’in kalbi paramparça, aklı sorularla dolu. Birlikte bu açmazdan çıkabilecekler mi?  Yeniden birlikte olmanın yolunu bulabilecekler mi?  Defne, Ömer’in peşinde. Eninde sonunda kendisini dinlemeye ikna edecek.

Bu arada Deniz geliyor. Hem de gümbür gümbür! Büyük bir savaş başlayacak! Sinan’ın, Yasemin’in, Necmi’nin ve en önemlisi Defne’nin  tarafını seçmesi lazım.

Sude ise gelişiyle bütün dinamikleri alt üst ediyor. Arkasında sırlarla, sorulacak hesaplarla çıkıp geliyor.

İsmail’in Yasemin’le ilişkisi, şok bir gelişmeyle birden bire yön değiştiriyor. Yasemin, İsmail’i çok ama çok şaşırtıyor.

Defne  Ömer’siz, Ömer Defne’siz yapamıyor. Aşk, onları yeniden bağlayacak ama nasıl?