Dolar 32,3669
Euro 34,9566
Altın 2.325,55
BİST 9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Kıvanç Tatlıtuğ ‘ Yeni güne başlamak içimden gelmiyor’

10.09.2015
A+
A-

Teröre tepkisini bu satırlarla dile getirdi

Kıvanç Tatlıtuğ ‘ Yeni güne başlamak içimden gelmiyor’

Ekranların yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ teröre tepkisini bu satırlarla gösterdi.

Modacı sevgilisi Başak Dizer’le birlikte mutlu bir beraberlik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ da, ardı arkası kesilmeyen şehit haberlerinden dolayı büyük bir üzüntü yaşıyor. Terörün yarattığı korku iklimini yaşayan Tatlıtuğ’un satırları bunun ispati gibi: “Artık yeni bir güne başlamak hiç içimden gelmiyor. Hep bir korku, hep bir endişe, bugün ne olacak? Daha kaç kardeşimizi şehit vereceğiz?

Daha kaç ateş düştüğü yeri yakacak? Bugün hangi ailelerin hayatı bir daha hiç aydınlanmamak üzere kararacak diye. Bende bir ana babanın evladıyım, benim de kardeşlerim, yeğenlerim var, bu vatanın topraklarında yaşayan, şehitlerimizle aynı yaşlarda. Artık hiç birimizin bu acıyı bir kez daha yaşamasını, tek bir kayıp daha vermesini istemiyorum. Gözü yaşlı Ülkem’in BAŞI SAĞOLSUN..

Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, analarımıza, babalarımıza, ve geride bıraktıkları tum “CAN” lara sonsuz sabırlar diliyorum..