Dolar 32,5649
Euro 34,7693
Altın 2.489,34
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Kördüğüm dizisi Fox TV

07.01.2016
A+
A-

İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin dizisi Kördüğüm bu akşam başlıyor..İşte tüm bilgiler

Kördüğüm dizisi Fox TV

Kördüğüm dizisi konusu nedir  oyuncuları kimler? İşte Fox TV Kördüğüm dizisi tüm haberler…

KÖRDÜĞÜM DİZİSİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy Fox TV’de yayınlanacak yeni dizi Kördüğüm’le ekranlara dönüyor.   Kördüğüm, ilk bölümüyle 7 Ocak Perşembe 20:00’de FOX’ta başlıyor!

Endemol Türkiye imzalı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, Ege Aydan, Rojda Demirer, Naz Elmas ve İrem Şentürk gibi isimler yer alıyor.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

Zengin oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan ‘Kördüğüm’, karakterleri ve hayat standartları tamamen zıt olan iki farklı erkek ve idealist bir kadın arasında geçen hikayesiyle daha ilk bölümden izleyiciyi kendine bağlamaya aday bir yapım!

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Heyecanla beklenen yeni dizi ‘Kördüğüm’ 7 Ocak Perşembe saat 20.00’de yayınlanacak ilk bölümün ardından, devam bölümleriyle hafta içi her Perşembe saat 20.00’de FOX’ta.

Belçim Bilgin’in idealist çocuk doktoru ‘Naz’a, İbrahim Çelikkol’un güçlü ve gözükara iş adamı ‘Ali Nejat’a, Alican Yücesoy’un otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest ‘Umut’a hayat vereceği, yapımcılığını ise Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği yapımın ilk bölümü 2,5 milyon TL’ye mal oldu.  kördüğüm-dizisi-ibrahim-çelikkolİlk bölüm çekimlerini İtalya ve Como Gölü civarında yapan Kördüğüm’ün iddialı bir hikayesi var.kördüğüm-ibrahim-çelikkol

Rojda Demirer ve Naz Elmas gibi isimlerin de yer alacağı yapımda yer alan davet sahnesi için Esma Sultan Yalısı iki günlüğüne kapatılırken çekimlerin yapıldığı yapılda 200’e yakın figüran rol aldı ve 30’dan fazla son model otomobil kullanıldı. Genel yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kördüğüm’ün Aralık sonunda yayın hayatına başlaması bekleniyor.kördüğüm-dizisi-fox-tv

NAZ ELMAS DA KÖRDÜĞÜM DİZİSİNDE

İtalya’nın Como ve Milano kentinde başlanan Fox TV’nin yeni dizisi ‘Kördüğüm’ün çekimlerine İstanbul’da devam ediyor.  İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı diziye, ünlü oyuncu Naz Elmas da dahil oldu.naz-elmas-kördüğüm-dizisi

Çekimlerinde 200’den fazla İtalyan figüranın oynadığı dizinin yapımcılığını ise dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği dizinin senaryosu Ömer Faruk Sorak’a ait. İbrahim Çelikkol’un güçlü ve gözükara işadamı ‘Ali Nejat’ı, Belçim Bilgin’in idealist çocuk doktoru ‘Naz’ı, Alican Yücesoy’un otomobil tutkunu, dürüst ve hayalperest Umut’u canlandırdığı ve ilk bölümü 2.5 milyon liraya mal olan ‘Kördüğüm’ Aralık sonunda Fox TV’ta izleyici karşısına çıkacak.