Dolar 32,4870
Euro 34,8175
Altın 2.473,54
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Kördüğüm yeni sezon ilk bölümde neler olacak?

22.09.2016
A+
A-
Kördüğüm yeni sezon ilk bölümde neler olacak?

Fox’un sevilen dizisi Kördüğüm 2. sezon ilk bölümüyle başlıyor..

Başrollerini İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin, Alican Yücesoy, Mehmet Aslantuğ, Saadet Işıl Aksoy, Teoman Kumbaracıbaşı, Rojda Demirer, Ege Aydan, Gözde Çığacı, Murat Daltaban, Ege Aydan, Ferit Aktuğ ve Sabriye Kara’nın paylaştığı Kördüğüm, yeni sezonu sürpriz dolu bir bölümle açıyor.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği geçen sezonun rating rekortmeni dizisi Kördüğüm’e yeni sezonda Burcu Kara da katıldı. Geçen sezonu ekranlardan uzak geçiren Kara, dizinin merakla beklenen yeni sezonunun önemli karakterlerinden biri olarak kadroya dahil oldu. Burcu Kara, Kördüğüm’ün kilitleri çözecek ‘Avukat Nihan’ ı rolüyle ekrana gelecek. Kördüğüm 27. bölümüyle 22 Eylül Perşembe akşamı 20.00’de Fox TV’de olacak.

KÖRDÜĞÜM YENİ SEZON 27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Feyza’nın Barış’ın ölümünden babası Tarık Bey’in sorumlu olduğunu öğrenmesinin ve ona evlat acısı yaşatmak için kendisini vurmasının üzerinden 7 ay geçmiştir… Ali Nejat ile Naz evlilik hazırlıkları içindedir. Ancak Eylül’e olan bitmemiş duyguları Ali Nejat’ın kafasını karıştırır. Bu sırada Naz tamamen tesadüfen, Ali Nejat’ın geçmişine ait ve herkesten saklanan çok büyük bir sırrı öğrenir. Bu öyle bir sırdır ki, Naz başta olmak üzere bilen herkesin hayatını tehlikeye atar.Umut’un hapisten çıkması Neslihan’a bağlıdır… Eğer Neslihan, Murat’ın kendisine sunduğu teklifi kabul ederse, Umut’a özgürlük kapısı açılacaktır. Ancak bu kez Umut’u kaybedecektir… Umut hapise girdikten sonra ortadan kaybolan Gökçe’ye kimse ulaşamaz. Herkes büyük bir merak içindeyken, Genco’nun aklına bir fikir gelir. Feyza’yı kaybeden Enver Bey’in Eylül’ü kaybetmeye niyeti yoktur. Enver Bey’in, Eylül yanında kalsın diye yaptığı plan, hiç istemeden herkesin hayatını değiştirir… Kördüğüm Yeni Bölümü Perşembe 20.00’de FOX’ta!