Dolar 32,5870
Euro 34,7196
Altın 2.498,90
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölümde Polat kaçırılıyor

26.02.2015
A+
A-
Kurtlar Vadisi Pusu 248. bölümde Polat kaçırılıyor

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu akşam yeni bölümde Polat Alemdar tuzağa düşürülüyor ve kaçırılıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 26 Şubat Perşembe akşamı 248. bölümüyle Kanal D ekranlarında olacak.

Cahit’le karşılaşması sonrası tuzağa düşerek kaçırılan Polat’ın nereye götürüldüğünü kimse bilmemektedir. Cahit ise sebep olduğu karmaşayı nasıl çözeceğini düşünür. Şedid militanları yeni bir kaos için bir kez daha ortaya çıkarlar. Fakat bu kez başka birlikler onlara destek olacaktır.

Yusuf her geçen gün geçmişini ve çıktığı yeni yolu biraz daha iyi anlar. Pusat ve Miran ticaret ziyaretlerine devam ederler. Lion Timi Viktor’u kurtarmak için hareket geçer. Garip olan, Victor’un ölü değil, yaşıyor olmasına endişe etmeleridir.  kvp-248Dostları, Polat Alemdar’ı kurtarmak için seferber olurlar. Çünkü zaman az, düşman ise çok fazladır. 26 Şubat Perşembe Günü Saat 20:00’de Kanal D’de…

KURTLAR VADİSİ PUSU 248. BÖLÜM FRAGMANI

AHMET YENİLMEZ KURTLAR VADİSİ PUSU DİZİSİNDEahmet-yenilmez-kurtlar-vadisi-pusu

Ekranlardaki 12. yılında Perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanmaya devam eden Kurtlar Vadisi kadrosuna bir usta oyuncu daha kattı. Daha önce Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Acı Hayat gibi dizilerde rol alan Ahmet Yenilmez, artık Kurtlar Vadisi Pusu’da oynayacak. Daha önce de bir başka usta isim Kayhan Yıldızoğlu’nun kadrosuna katan Kurtlar Vadisi bir transfer daha yapmış oldu. Ahmet Yenilmez’in dizide hangi rolü oynayacağı ise henüz açıklanmadı.

ahmet-yenilmez

AHMET YENİLMEZ KİMDİR?

Ahmet Yenilmez (20 Aralık 1966, Ordu), Türk tiyatrocu, aktör, şair ve yazar. 1966’da Ordu’da doğmuş, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Ahmet Yenilmez birçok oyunda rol aldı. Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat gibi dizilerde rol aldı. Ankara’da bulunan Ahmet Yenilmez Sanat Merkezi’nin kurucusudur.

Kurtlar Vadisi Pusu 246. bölüm konusu

Polat Alemdar, bir kez daha Brandon ile karşı karşıya gelir. Bu seferki karşılaşmaları o kadar kısa sürmeyecektir. Çünkü konuşacakları çok mesele vardır. Polat’ın Brandon hamlesine karşı cevap gecikmez, Lion timi çoktan alarma geçmiştir. Cahit, Yüce Majeste ile görüşmeye bu kez çok yakın olsa da tehlike peşini bırakmaz. Mankurt hakkındaki gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Üstelik ekibi de bu gerçeklerin farkına varmıştır. Fehmi büyük çabayla oluşturduğu konseyin iş başı yapması için sabırsızlanmaktadır. İstanbul sefirliği için görevlendirdiği Pusat ve Baltazar, birbirlerine üstün gelmek için her yolu denemeye başlar.