Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Kara Para Aşk dizisine flaş transfer

06.02.2015
A+
A-

Kara Para Aşk’ın seyrini değiştirecek oyuncu!

Kara Para Aşk dizisine flaş transfer

Nihat Altınkaya artık Kara Para Aşk dizisinde rol alacak.

Başrollerinde Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün ve Erkan Can’ın oynadığı Ay Yapım imzalı Kara Para Aşk dizisi ünlü bir oyuncuyu transfer etti. ATV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Kara Para Aşk dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Nihat Altınkaya dahil oldu. Dizide Serhat karakterini oynayacak olan Altınkaya’nın diziye nasıl etki edeceği önümüzdeki haftalarda belli olacak. 2012 yılındaki Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında birinci olan Altınkaya’nın ismi yakında TV8’de başlayacak olan Survivor All Star için geçmiş ancak oyuncu Survivor’a katılmamıştı. Nihat Altınkaya daha önce de Tozlu Yollar ve Karadayı dizilerinde rol almıştı.

Survivor 2012: Nihat Altınkaya   Özellikle Yaprak Dökümü dizisiyle büyük bir şöhretin kapısını aralayan Nihat Altınkaya, 2012 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazandıktan sonra önce Tozlu Yollar sonra da Karadayı dizileriyle oyunculuk kariyerini sürdürmeye devam etti. Evli ve iki kız babası olan Altınkaya şu sıralarda yeni projeleri değerlendiriyor.

Survivor 2012: Nihat Altınkaya
Özellikle Yaprak Dökümü dizisiyle büyük bir şöhretin kapısını aralayan Nihat Altınkaya, 2012 yılında katıldığı Survivor yarışmasını kazandıktan sonra önce Tozlu Yollar sonra da Karadayı dizileriyle oyunculuk kariyerini sürdürmeye devam etti. Evli ve iki kız babası olan Altınkaya Kara Para Aşk dizisi kadrosuna katıldı.

KARA PARA AŞK 35. BÖLÜM 1. FRAGMANI

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Profesyonel sporculuk yapmış Türk manken, foto model ve oyuncudur. 2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elenmiş olan Altınkaya, 2012 Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışma programının birincisi olmuştur.

Biyografisi
Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979 da Karabük’te doğmuştur. Rizeli bir ailenin ortanca çocuğu olan Altınkaya, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te almıştır. İki kız kardeşi vardır. Annesi banka memuresidir, babası ise demir çelik işiyle uğraşmıştır. Karabük Demir Çelik Lisesi’nde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübü’nde iki sene profesyonel voleybol oynamıştır. On yedi yaşındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmış, Ayvalık’ta bir gece kulübünde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra İstanbul’a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almış Fenerbahçe Boks Kulübü’nde yer almıştır. Yolda yürürken keşfedilmiş ve önce modellik sonra oyunculuk yapmaya başlamıştır. İstanbul’da yaşamaktadır. Evlidir ve iki kız çocuğu babasıdır.

Oyunculuk kariyeri
İstiklal Caddesi’nde yürürken tanıştığı kast ajansı sahibi “Gökçe Doruk Erten” sayesinde Funda Arar’ın ‘Özledim’ şarkısının klibinde oynadıktan sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapmıştır. Daha sonra oyunculuk kariyeri başlayan Altınkaya, Belçika ortak yapımı Turkuaz filmi dahil üç sinema filminde başrolde, çeşitli televizyon dizilerinde yardımcı karakter olarak yer almıştır. Sanatçı “Ekol Drama Sanat Evi”’nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi almıştır. Kağan Erturan’ın ilk uzun metraj filmi olan “En Mutlu Olduğum Yer” filminde Ezgi Asaroğlu ile baş rolü paylaşmıştır. Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Yaprak Dökümü gibi dizilerde rol almıştır.

Özel hayatı
Sevgililerinin pijamalarını ve rozet koleksiyonu yapan Altınkaya’nın gelecek için hayali güzel bir sahil kasabasında köhne bir rakı-balık restoranının olmasıdır. Yaprak Dökümü dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır ile bir süre ilişki yaşayan Altınkaya, Aralık 2010’da İmre Altınkaya ile evlenmiştir. İmre hanımla Melek ve “Ayşe” adında iki kız çocukları vardır. R&B müzik türünü ve ritimli şarkıları dinlemeyi seven Altınkaya’nın en beğendiği aktörler Cüneyt Arkın ve Kadir İnanır’dır