Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Oktay Kaynarca’dan çok konuşulan terör mesajı

30.06.2016
A+
A-
Oktay Kaynarca’dan çok konuşulan terör mesajı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izlediğimiz Oktay Kaynarca’dan uzun süre konuşulacak terör mesajı.

Oktay Kaynarca önceki gece Atatürk Havalimanı’nda yapılan alçak saldırı sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Kaynarca mesajında, sosyal medya hesaplarından paylaşılan ceset fotoğraflarına tepki gösterdi. Bu tür olaylarda “devlet-vatandaş birlikteliği” bilinciyle hareket etmenin önemine işaret eden Kaynarca, “bu kararlılığı bütün dünyaya göstermeliyiz” ifadesini kullandı.

PROFİL KARARTMAK TAM DA İSTEDİKLERİNİ YAPMAK

İşte Oktay Kaynarca’nın o mesajı; “Her defasında profillerimizi, ekranlarımızı karartmak sanırım tam da istediklerini yapmak. Karanlığın içine çekmeye çalışmalarına, yüreklerimizi beyinlerimizi geleceğimizi karartmaya çalışmalarına inat, bir arada dik mağrur, güçlü, kararlı bir ulus olarak durmaktan başka hiçbir yol yok. En zor şartlarda bütün dünyaya bir ulus olma özelliği gösteren, en önemli tarihsel sınavların içinden çıkabilme başarısını göstermiş en güzel örneğin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutmamak gerekir. Bölgedeki işlerine gelmeyen Türkiye Cumhuriyeti’ni parçalayıp bölerek küçülterek, oyunlarının güçsüz bir parçası haline getirmeye çalışmalarına tek şey engel olabilir, başarmak zorunda olduğumuz bu demokratik üst bilinç, Devlet vatandaş birlikteliğini ve kararlılığını göstermeli bütün dünyaya.

KAN VE VAHŞET GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMAYIN

Ve anlamalılar ki Türkiye Cumhuriyeti hangi siyasi görüş tarafından yönetilirse yönetilsin korkmuyor, kopmuyor, bölünmüyor.. Şimdi yapmamız gerekenlerin başında mesela önce olay yeri ceset, kan, vahşet görüntülerini marifetmiş gibi paylaşmaktan hemen vazgeçmeliyiz çünkü zaten bunların çoğunu kendileri servis ediyorlar bakın marifetlerimize ki korkun sinin diye… Belli ki içinde bulunduğumuz süreç maalesef bu tür şeyler yaşayacağımızın da kanıtı… Korkmayan sinmeyen kararlı dik ama dikkatli bir ulus anlayışı tek çıkış yolu. Başın sağolsun memleketim…”

ETİKETLER: ,