Dolar 32,3269
Euro 35,0739
Altın 2.300,06
BİST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Paramparça 33. bölüm fragmanı yayınlandı

15.09.2015
A+
A-
Paramparça 33. bölüm fragmanı yayınlandı

Paramparça dizisinin 21 Eylül Pazartesi yayınlanacak olan 33. bölüm ilk fragmanı yayınlandı.

Paramparça dizisi 14 Eylül’de yeni sezona bomba gibi bir bölümle girdi. Cihan’ın gizemli düşmanı olan Barış Falay’ın canlandırdığı Harun karakteri Paramparça’ya girdi. Harun’un geçmişteki bir olay nedeniyle Cihan’a duyduğu düşmanlık diziye damgasını vuracak.

Bu sezon kadroya dahil olan başarılı oyuncu Barış Falay’ın canlandırdığı Harun’un hikayesi, ‘Paramparça’da tüm taşları yerinden oynatırken, Gülseren (Nurgül Yeşilçay) ve Cihan (Erkan Petekkaya)’ın imkansız aşkları artık engel tanımayacak.

Herkesin hayatını bir kez daha altüst edecek gelişmelerin yaşanacağı ‘Paramparça’da iki ailenin kaderi, yeniden ve bu kez hiç umulmadık dinamiklerle birbirine bağlanacak.

Hazal’ın sesini duyan var mı?
Yalıda büyük huzursuzluklar yaşanırken, garajda patlayan bomba, bundan sonra yaşanacak çok daha büyük sorunların habercisidir. Patlama sesi, tekerlekli sandalyesinden Boğaz’ın serin sularına düşen Hazal’ın çığlığına karışır.

Dilara ve Gülseren Yalıda bir arada!
Kurulan tuzak sonucu nezarethanede olan Ozan’dan da haber alamayan Cihan, kendisinin ve ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu anlar. Dilara, Gülseren’in yalıdan gitmesini isterken, Cihan, sevdiği kadın Gülseren’i tehlikenin içine atmamaya kararlıdır.