Dolar 32,5025
Euro 34,7419
Altın 2.495,39
BİST 9.490,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Paramparça sezon finalinde büyük sürpriz

27.06.2015
A+
A-

Paramparça müthiş bir bölümle final yapıyor..İşte yaşanacaklar

Paramparça sezon finalinde büyük sürpriz

Paramparça dizisi sezon finali fragmanı yayınlandı. Paramparça 29 Haziran Pazartesi sezon finali yapacak. İşte Paramparça 31. bölüm konusu ve fragmanı..

PARAMPARÇA SETİNDE NELER OLUYOR-İŞTE GÖRMEDİKLERİNİZ

PARAMPARÇA’NIN HAZAL’I SAÇLARINI KAZITTI-YENİ İMAJI İÇİN TIKLAYIN

PARAMPARÇA SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Sezonun en çok izlenilen dizisi ‘Paramparça’ 29 Haziran Pazartesi günü 31. bölümüyle soluk soluğa izlenecek, muhteşem bir sezon finali yapıyor. Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’a ait ‘Paramparça’ nın 31. bölümünde taşlar yerinden oynayacak.

HAZAL BACAKLARINI HİSSETMİYOR
Cansu’nun bir yanlış hareketiyle merdivenlerden düşen Hazal’ın belden aşağısı tutmamaktadır. Kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren başta olmak üzere herkes bu durumu Hazal’dan saklamaya çalışır ama başarılı olamaz.

CANSU’NUN VİCDAN AZABI
Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Hazal’ın başına gelenlerden ötürü kendisini suçlayan Cansu vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Öğreneceği bir gerçek ise, Cansu’nun acısını iyice dayanılmaz hale getirir.

PARAMPARÇA’NIN YILDIZINDEN İLGİNÇ İTİRAF-DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

TEHLİKELİ DÜŞMAN YANIBAŞINDA
Cihan, Hazal’ın sağlığına kavuşması için uğraşırken eski bir düşmanının ne kadar yakınına sokulduğundan habersizdir. Son derece tehlikeli biri olan Harun, avukat Candan’ın yardımıyla hem Cihan’a hem de ailesine çok büyük zarar vermek için düğmeye basmıştır.

HERKES PARAMPARÇA
“Çocuklar mahvoldu, biz yıkıldık” diyen Cihan ne söylemek istiyor… Dilara ile Gülseren neden yine düşman oldu… Gülseren yalıya mı yerleşti… Özkan girdiği ‘namus’ kavgasından sağ çıkabilecek mi… Özkan’ın bebeğini doğuran Nuray bebeği yalıya kim için getirdi… Ozan nesil bir belaya bulaştı… Hazal’ın ‘imdat’ çığlığını duyar var mı… O bombayı, o otomobile kim koydu… Bombanın patladığı otomobilde kim var…

Merdivenden düşerek beyin kanaması geçiren ve belden aşağısı tutmayan Hazal’ın 31. Bölümde, tekerlekli sandalye üzerindeki görüntüsü ortaya çıktı.

Hazal sakat mı kalacak? Gülseren yalıya yerleşmeyi hangi şartla kabul edecek? Dilara yalıdan gidiyor mu?, Cihan’ın en büyük düşmanı kimin yakını? Cansu’yu mahvedecek gerçek ne? Cihan aşkına nasıl sahip çıkacak?

PARAMPARÇA SEZON FİNAL 31. BÖLÜM FRAGMANI

Dünyanın en büyük yapım şirketi Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça, 29 Haziran Pazartesi akşamı büyük sürprizlerle dolu sezon finaliyle 20.30’da Star TV’de.paramparça-sezon-final