Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Paramparça dizisinde izleyicileri ağlatan sahne

16.11.2016
A+
A-

Erkan Petekkaya o sahneyi adeta yaşadı!

Paramparça dizisinde izleyicileri ağlatan sahne

Star TV’de yayınlanan Paramparça dizisi son yayınlanan bölümünde izleyicileri göz yaşlarına boğdu.

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’nın Pazartesi akşamı ekrana gelen 80. bölümünde izleyiciler gözyaşlarına boğuldu.

Geçirdiği trafik kazası sonucu komaya giren Cansu (Leyla Tanlar)’nun başında bekleyen ailesinin dramı, bir dönemin en çok sevilen grubu Ayna’nın ‘Ölünce Sevemezsem Seni’ şarkısı eşliğinde ekrana geldi. Bu duygu dolu sahneye, ailesinin yanında dik durup, hastane bahçesinde çıktığında acısını tek başına yaşayan Cihan (Erkan Petekkaya)’ın ağladığı anlar damgasını vurdu.

Sosyal medyadan da bu anlarda, ‘Paramparça’ dizisi ve oyuncuları için #AçGözlerini hashtagiyle tebrik ve övgü mesajları yağdı.

İşte, o mesajlardan bazıları:

Seval Hüseyin (@beyazgelincik93) Erkan Petekkaya ağlama sahnelerinde çok başka oynamıyor mu? Ki onun dışında zaten oyunculuğuna laf edemem

Ümran Harmankaya (@FthPsfk) Cansu uyandı ve ben bu bölümde gerçekten ağladım. Çok iyi oyuncular… Helal olsun

fatmanur karaduman (@fatmanurkrdmn) #ErkanPetekkaya #EbruÖzkan siz nasıl güzel oyuncusunuz derinden hissettirdiniz anne ve baba olmayı mahvettiniz bizi.

Cenk Günseren (@CenkGunseren) Ağlattın beni Cansu, ağlattın Cihan büyük bir babasın çok güçlüsün.

(@kpssevim) Ağladım, sanırım baya baya ağladım. Ayna’nın müthiş şarkısını da özlemişim.

ayşenur (@aysenrkurt) Cihan o nasıl oyunculuktur Cihan..