Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Pelin Öztekin zayıflamasının sırrını Hülya Avşar’a anlattı

05.03.2015
A+
A-

Pelin Öztekin’den şaşırtan itiraflar

Pelin Öztekin zayıflamasının sırrını Hülya Avşar’a anlattı

Pelin Öztekin nasıl zayıfladı ve amaliyat oldu sorularını Hülya Avşar’ın programında yanıtladı.

TVAktuel.com-Verdiği kilolarla son dönemde gündemde olan başarılı oyuncu Pelin Öztekin, konuk olduğu TV8’deki Hülya Avşar’ın programında ilginç itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu Rasim Öztekin’in kızı olan Pelin Öztekin, geçtiğimiz aylarda geçirdiği mide ameliyatının ardından verdiği kilolarla herkesi şaşırtmıştı. Zayıflamaya nasıl karar verdiğini ve yaşadıklarını Hülya Avşar’a anlatan genç oyuncu, ameliyat olmasının tamamen sağlık sorunları nedeniyle ve doktorların ısrarıyla olduğunu açıkladı. Erkek arkadaşı oyuncu Kıvanç Baran Aslan’la beraber olmaya başladıkların 153 kilo olduğunu söyleyen Öztekin, “Ben kilolarımla gerçekten mutluydum ve sağlık sorunları çıkmasa bu ameliyatı düşünmezdim. Erkek arkadaşım ameliyat konusunda sağlık içinse evet ama görünüş içinse hayır demişti. Ama daha 27 yaşındayken sağlık sorunlarım çıktı ve doktorlarımın da ısrarıyla ameliyat oldum” dedi.

PELİN ÖZTEKİN’İN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ-FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

“KİLOLU OLMAK BANA NORMAL GELİYORDU”

Daha önce de 35 kilo verdiğini ancak kısa sürede verdiği kilodan daha fazlasını aldığını söyleyen Pelin Öztekin, “Kilolu olmamla oyunculuğumu olumsuz etkileyeceğini düşünmedim. Yıllarca gördüğüm bir şeydi bu. Erkek olmasına rağmen babam da kiloluydu. Başrol oynayamam ama karakterleri oynayabilirim. Görüntüyle çok bağdaşacak bir şey değil oyunculuk. Kilolu şakaları da oldu Çok Güzel Hareketler Bunlar’da ama ben bunlardan alınmıyordum. Gerçekten kilolarımla mutluydum. Herkes içsel olarak bir şey  olduğunu sanıyordu ama gerçekten öyle değildi. Bakıyordum annem, babam, abim kilolu kilolu bir aileyiz ve belki de ben kilolu olmayı normal görüyordum. Yemek yemek ve yapmak çok güzel bir şey benim için. Ama bir andan sonra yemek keyif olmaktan çıktı.

“SEVGİLİMLE ÇIKMAYA BAŞLADIĞIMDA 135 KİLOYDUM”

“Daha 27 yaşında sağlık sorunlarım başladı ve Pelin buna bir demen gerekiyor dedim. Vazgeçmemin nedeni sağlıktır. Yoksa hayatıma kilolu da devam etmek isterdim.  Aşık olup 35 kilo verdiğim zamanlar oldu. Ama troid rahatsızlığı, insülin direnci olduğu için 35 kilo verip 40 kilo olarak alıyordum.  Erkek arkadaşım Kıvanç’la dizi setinde aralarda sohbetlerle yakınlaştık. İlişkimiz başladığında ben 135 kiloydum. Benim zayıflamamla ilgili sorduklarında geleceğe yatırım yaptığını söylüyor. Ameliyat olmaya çıkmaya başladıktan 6 ay sonra karar verdim. Doktorlar bana ‘Babanda kalp var annende şeker var,bu yaştan sonra kötüye gidiyor sende de aynı şeyler olacak’ diye ısrar edince ameliyata karar verdim”

 Ağustos ayında geçirdiği mide operasyonlarının ardından hızla zayıflayan Öztekin, 153 kilodan 75 kiloya indi.

Ağustos ayında geçirdiği mide operasyonlarının ardından hızla zayıflayan Öztekin, 153 kilodan 75 kiloya indi.