Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül’den Poyraz’a şok teklif

07.04.2015
A+
A-
Poyraz Karayel dizisinde Ayşegül’den Poyraz’a şok teklif

Poyraz Karayel dizisi 8 Nisan Çarşamba yayınlanacak 14. bölümde Ayşegül’ün sürpriz teklifi Poyraz’ı çok şaşırtacak.

Poyraz Karayel dizisinde Bahri Baba’nın canını ölümü göze alarak kurtaran Poyraz, tüm karşı çıkmalara rağmen Ayşegül’le aşkına devam ediyor. Bahri Baba’nın Poyraz’a karşı duyguları değişirken, kızıyla kendisinden gizli aşk yaşaması yine de içine sinmiyor ancak yeni bölümde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Diğer yandan büyük bir tuzağa düşen Bahri’nin adamları bu durumdan kurtulabilecek mi?

Ayşegül’den Poyraz’ı şoke eden teklif ne olacak?poyraz-karayel-14
Poyraz’ı tekrar Bahri’nin yanına sokmak isteyen Mümtaz, Poyraz’ı köşeye sıkıştırmak için Ayşegül kozunu oynar. Poyraz ise bu durumu Ayşegül’e açıklamakta zorlanmaktadır. Sefer’lerin tuzağa düşürülmüş olması Bahri ve Poyraz’ın yakınlaşmasına sebep olurken, Ayşegül Poyraz’ın hiç beklemediği bir teklif yaparak bu yakınlaşmayı bozmaya niyetlidir. Sinan ise okulda doğum günü olduğunu söyleyerek başını küçük bir belaya sokar. Kabak yine Ayşegül ve Poyraz’a patlar.Poyraz Karayel macera dolu yeni bölümü ile Çarşamba 20:00’de Kanal D’de….

POYRAZ KARAYEL 14. BÖLÜM YENİ FRAGMANI