Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Star TV’nin dizisine erken final şoku!

23.08.2016
A+
A-

Star’ın dizisi ekrana veda ediyor

Star TV’nin dizisine erken final şoku!

Star TV’nin dizisi Şahane Damat dizisi final yapıyor.

ŞAHANE DAMAT’TA BURCU ÖZBERK’İN MAYOSU OLAY OLDU

Osman Sınav’ın yapımcılığını yaptığı sezonun yeni dizisi Şahane Damat bu hafta ekrana gelecek olan 8. bölümüyle final yapıyor.

Yönetmenliğini Raşit Çelikezer’in başrollerini Burcu Özberk, Ali Ersan Duru, Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu’nun paylaştığı Şahane Damat dizisi ekrana veda ediyor. Reytinglerde istenilen sonuçları elde edemeyen, Osman Sınav’ın yapımcılığını yaptı dizi 8. bölümüyle final yapacak.şahane-damat-dizisi-Burcu-Özberk-Ali-Ersan-Duru

Yaz dizisi olarak başlayan ve ilk bölümü 21 Haziran’da yayınlanan Şahane Damat’ın ekran ömrü uzun sürmedi. Şahane Damat’ın 8. ve final bölümü 23 Ağustos Salı akşamı 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

ŞAHANE DAMAT FİNAL BÖLÜM FRAGMANI

ŞAHANE DAMAT FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Melike seçim yapmak zorundadır; ya Mehmet’i yani kendi mutluluğunu seçecektir ya da İlknur’a boyun eğip Mehmet’ten ayrılarak Mehmet’in hayallerini ve hastaneyi kurtaracaktır. Sırat köprüsündeki Melike’nin tercihi hangisi olacaktır? Acaba İlknur verdiği savaşı kazanacak mıdır?

Peki, ya Mehmet? Tam da Melike’ye aşkını ilan etmiş ve hayatında ilk kez zincirlerinden kurtulmuşken, onun tüm bu yaşananlar karşısındaki davranışları nasıl olacaktır?

Öte yanda ise Tahsin ve Cennet ikilisinin durumu iyice karışmış durumdadır. Cennet engel tanımaz bir tavırla koşar adım Tahsin’e doğru ilerlerken, Tahsin neden ondan kaçmaktadır? Nereye kadar Cennet’e karşı koyacaktır?şahane damat dizisi (5)

Her iki çifti de nasıl bir gelecek beklemektedir? Mehmet – Melike – Tahsin – Cennet dörtlüsü mutluluğa yelken mi açacaktır? Yoksa, herkes için aşk; kaçırdıkları koca bir tren ve kanayan bir yara olarak mı kalacaktır?