Dolar 32,5611
Euro 34,7000
Altın 2.517,24
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Seviyor Sevmiyor dizisi 5. ve yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

10.08.2016
A+
A-
Seviyor Sevmiyor dizisi 5. ve yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Zeynep Çamcı’nın başrolde oynadığı Seviyor Sevmiyor dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu.

15 Temmuz’daki hain darbe girişimin ardından ATV normal akışını bırakmış ve A Haber’le ortak yayına geçmişti. Demokrasi nöbetleri süresince devam eden ATV A Haber ortak haber yayını 11 Ağustos Perşembe günü sona eriyor. Ortak yayın süresince ATV’nin yaz dizileri ve gündüz kuşağı programları ekrana gelmemişti. ATV’nin sevilen yaz dizisi Seviyor Sevmiyor da 4. bölümden sonra yayınlamamıştı.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı, İpek Tenolcay ‘ın oynadıkları Seviyor Sevmiyor dizisi 5. ve yeni bölümüyle 14 Ağustos Pazar akşamı 21.00’de ATV ekranlarında olacak. Daha önce Çarşamba akşamları ekrana gelen Seviyor Sevmiyor dizisi yeni bölümüyle Pazar akşamı yayınlanacak.

SEVİYOR SEVMİYOR 5. BÖLÜM FRAGMANI

SEVİYOR SEVMİYOR DİZİSİ GENEL KONUSU

Bu ikilinin yolları ortaokuldayken kesişir. Yiğit (Gökhan Alkan), herkes tarafından dışlanmasına rağmen Deniz (Zeynep Çamcı) ona kol kanat gerer. Aralarında unutulmaz bir bağ oluşur. Deniz (Zeynep Çamcı), Yiğit (Gökhan Alkan)’in ilk arkadaşı ve ilk aşkı oluverir.
Gökhan-Alkan---Gonca-Sarıyıldız---Zeynep-Çamcı--Yiğit-Kirazcı-seviyor-sevmiyor

Ancak Yiğit (Gökhan Alkan) 15 yaşındayken babasıyla birlikte Amerika’ya taşınmak zorunda kalınca ayrı düşerler.

Sonrasında Deniz (Zeynep Çamcı)’in hayatında başka değişimler de olur. Ailesinin matbaa şirketi iflas eder önce. Ardından o zamana kadar annesinden aldığı güzel genler gider, yerine babasının pek de güzel olmayan genleri gelir. Deniz (Zeynep Çamcı) o muhteşem güzelliğini de kaybeder.. Şansı bir türlü yaver gitmeyen Deniz(Zeynep Çamcı), üniversiteden sonra iş de bulamaz. 29 yaşına geldiğinde, kendi deyimiyle hayatı ıskalamış olur.SEVİYOR-SEVMİYOR-DİZİ

Yiğit (Gökhan Alkan)  ise bu zaman zarfında zayıflar, son derece yakışıklı birisi olur. Bu da yetmezmiş gibi kariyerinde yükseldikçe yükselir.

15 yıl sonra yeniden İstanbul’a dönen Yiğit (Gökhan Alkan), hiçbir zaman unutamadığı ilk aşkı Deniz (Zeynep Çamcı)’i yeniden görmek ister ve işler o noktadan sonra içinden çıkılmaz bir hal alır. Çünkü Yiğit (Gökhan Alkan)’deki müthiş değişimi görüp panik olan Deniz(Zeynep Çamcı), şimdiki görünüşünden ve hayattaki başarısızlığından utanıp gizlenir. Ardından en iyi dostu olan güzeller güzeli İrem(Gonca Sarıyıldız)’den bir ricada bulunur. İrem(Gonca Sarıyıldız)’den onun yerine geçip Yiğit (Gökhan Alkan)’le “Deniz” olarak buluşmasını ister. İrem (Gonca Sarıyıldız), Deniz (Zeynep Çamcı)’i kıramaz. Yiğit (Gökhan Alkan)’le buluşur.