Dolar 32,4870
Euro 34,8175
Altın 2.473,54
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Survivor 2016’da birleşme partisi ne zaman?

19.04.2016
A+
A-

Acun Ilıcalı’dan birleşme partisinde büyük sürpriz

Survivor 2016’da birleşme partisi ne zaman?

Survivor 2016’da birleşme partisi ne zaman olacak sorusuna Acun Ilıcalı yanıt verdi.

ACUN ILICALI SEMİH ZAFER KAVGASININ PERDE ARKASINI ANLATTI-İŞTE O AÇIKLAMALAR

2 aydır devam eden Survivor heyecanında birleşme partisi yaklaştı. Ünlüler ve gönüllüler takımları 2 hafta sonra yapılacak partiyle artık tek adada birlikte yaşayacak ve takım değil bireysel oyunlar oynanacak. Her yıl Survivor’da birleşme partilerinde yaşanan sürprizlerin dozu ise bu sene daha da artacak.

SURVİVOR’DA FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Acun Ilıcalı, 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanması planlanan birleşme partisine dünyaca ünlü bir rap yıldızının konuk olarak katılacağını açıkladı. İşte Ilıcalı’nın açıklamaları:

SURVİVOR ALL STAR’DA DANS GÖSTERİSİ NEFES KESMİŞTİ-İŞTE O GÖRÜNTÜLER

“Bugüne kadar olmamış bir parti olacak. Şarkı yarışması yapacağız. Birleşme partisinde bütün yarışmacılar bir gün öncesinden ders alıp şarkı söyleyecek. Jüri olarak Oğuzhan Koç, Seda Bakan, Esat Yontuç olacak. Yarışmacılar bir gün önce prova yapacak ve birleşme partisinde harika bir ekstra yarışmaya ortaya çıkacak. 3 Adam birleşme partisinde yer alacak. birleşme partisi için tahmin edilen tarih 1 Mayıs günü birleşme partisi gerçekleşecek”

BİRLEŞME SONRASI NE OLACAK?
İki aday artık çıkacak sonra iki aday çıkacak ve kim giderse… Birleşme sonrası ünlülerin adasına gidilecek.