Dolar 32,3113
Euro 35,1571
Altın 2.281,55
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

Survivor Gönüllüler’de kim elendi? Bozok mu Özlem mi?

22.04.2015
A+
A-

Survivor’da bir ilk yaşandı ve elenen isim belli oldu

Survivor Gönüllüler’de kim elendi? Bozok mu Özlem mi?

Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında 22 Nisan Çarşamba akşamı elenen yarışmacı belli oldu.

Survivor All Star ada konseyinde bir ilk yaşandı. Survivor’da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında eleme heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz Pazar akşamı yayınlanan ada konseyinde Hasan ve Bozok eşit oy alarak elemeye kalan ilk iki yarışmacı olmuştu. Ancak adı yazılan Hasan, Çarşamba akşamı sms oylamasında halktan en fazla oyu alan isim olduğu için eleme adaylığı düştü ve oylamaya kalması için bir isim söyleme hakkı kazandı. Hasan yine ‘kötü insan’ dedi ve Turabi’yi elemeye aday gösterdi. Bir diğer isim söyleme hakkı ise kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan Nadya’da oldu. Nadya ise elemeye kalacak isim için Özlem’in adını söyledi.

SURVİVOR NADYA’NIN MASAJ GÖRÜNTÜLERİ OLAY OLDU-VİDEO İÇİN TIKLAYIN

MERVE OFLAZ NORMAL HAYATA HIZLI DÖNDÜ-FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR’DAN ELENEN ÖZLEM OLDU

SURVİVOR OY SIRALAMASI İÇİN TIKLAYIN

Nadya Özlem’in adını Bozok’u kurtarmak için söylediğini ve Özlem’e karşı kişisel bir probleminin olmadığını açıkladı.  Böylece eleme oylamasına Özlem, Bozok ve Turabi kalmış oldu. Yapılan oylamada 3 aday içinde halktan en az oyu alan yarışmacı olan Özlem Survivor’dan elenerek adaya veda etti.

Ada konseyinde Turabi ise Hasan’a yüklendi “Yüzüne maske takmış herkesi kandırıyor. Ben gerçek yüzünü ben biliyorum. Herkesi kandırdığı için halk oylamasında da birinci oldu” diye konuştu.

SURVİVOR’IN HIRÇIN KIZI SAHRA-FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR SERENAY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

DANSÇI GÜZEL NADYA KİMDİR? FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

SURVİVOR’DA BOZOK VE HASAN’IN BÜYÜK KAVGASIsurvivor-konsey