Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Arka Sokaklar’dan Kurtlar Vadisi Pusu’ya flaş transfer

16.09.2016
A+
A-

Rıza Baba’nın adamı artık Polat Alemdar’ın yanında!

Arka Sokaklar’dan Kurtlar Vadisi Pusu’ya flaş transfer

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyuncu kadrosuna Uğur Pektaş dahil oldu.

MEMATİ’NİN TAHTINA KURULACAK
‘Memati’ karakterine hayat veren Gürkan Uygun’un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü dolduramayan Pana Film, Uğur Pektaş ile temasa geçti. Pana Film yöneticileri, başarılı oyuncu ile ‘Kurtlar Vadisi Pusu’da rol alması için anlaşma sağladı. Uğur Pektaş yeni sezondan itibaren Polat Alemdar’ın en yakın adamlarından biri olacak.

Ünlü oyuncu Pektaş, uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba’nın ekibinde Komiser Murat rolünü canlandırmıştı. Uğur Pektaş 2005 yılında yarıştığı Survivor’da da birinci olmuştu.

Survivor 2005: Uğur Pektaş 1979 doğumlu Uğur Pektaş, Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan hemen sonra başladığı oyunculuk kariyerine devam ediyor. Yaşadığı kaset skandalıyla zor bir dönemi atlatan Gamze Özçelik'le 2008 yılında hayatını birleştiren Pektaş, 2005-2006 döneminde bir kaç dizi denemesinden sonra uzun soluklu yer aldığı Arka Sokaklar'da oynamaya başladı.