Dolar 32,5881
Euro 34,7593
Altın 2.507,05
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Yağmurlu

Zuhal Topal’la evlilik programı ne zaman başlıyor?

14.08.2015
A+
A-
Zuhal Topal’la evlilik programı ne zaman başlıyor?

Zuhal Topal’ın sunacağı yeni evlilik programı Fox TV’de yayın tarihi belli oldu.

Esra Erol’un ATV’ye geçmesinin ardından Fox TV gündüz kuşağında yeni bir evlilik programı hazırladı. Ünlü oyuncu ve sunucu Zuhal Topal ekranlara yeni izdivaç programıyla dönüyor. Zuhal Topal’ın sunacağı yeni evlilik programı 17 Eylül Pazartesi günü 16.30’da Fox TV’de başlıyor. Zuhal Topal daha önce de 2009-2011 yılları arasında Star TV’de aynı formatta bir evlilik programı yapmıştı.

ZUHAL TOPAL MUTLU YUVALAR KURMAYA  PAZARTESİ’NDEN İTİBAREN BAŞLIYOR

FOX ekranında gelin ve damat adaylarını buluşturarak, mutlu yuvalar kurulmasına öncülük edecek olan ünlü oyuncu Zuhal Topal, programında izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak!
Bambaşka heyecanların ve samimi duyguların paylaşılacağı; aşkı arayan kişilerin buluşacağı programda, halkın içinden gerçek hikayeler milyonlarla buluşacak.   Hafta içi her gün 16.30’da canlı olarak yayınlanacak olan “Zuhal Topal’la” mutlu bir yuva kurmak isteyen gelin ve damat adayları ile mutluluğun kapılarını ardına kadar aralayamaya hazırlanıyor!

zuhal topal