Dolar 32,4870
Euro 34,8175
Altın 2.473,54
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Acun Ilıcalı hangi kanalı satın alacak?

04.03.2014
A+
A-
Acun Ilıcalı hangi kanalı satın alacak?

Türk televizyonculuğunun altın çocuğu Acun Ilıcalı yeni sezonun en büyük bombasını patlatıyor. Sayısız projesiyle reytinglere ambargo koyan Acun kendi televizyon kanalı için düğmeye bastı.

TV 8 ACUN'UN MU OLACAK?

Gazeteciler.com'un haberine göre göre geçtiğimiz gün TV 8'in patronu Mehmet Nazif Günal ile masaya oturan Acun Ilıcalı TV 8'i satın almak için cazip bir teklifte bulundu. Televizyon piyasasında reytingi değil prestijiyle varolan TV 8'in ufuktaki yeni patronu Acun Ilıcalı olacak.

ACUN'UN TV 8 İÇİN PLANLARI NE?

Günal ile biraraya gelen Acun bütün programlarını ve yeni projelerini TV 8'e taşımayı teklif etti. Kendi programlarıyla TV 8'in reytinglerini zirveye çıkartmayı hedefleyen Acun'un, kanalın reyting pastasındaki konumunu güçlendirdikten sonra TV 8'i yüksek bir bedelle elden çıkartmayı düşündüğü de kulislerden sızan bilgiler arasında.

GÜNAY 15 GÜN İÇİNDE KARARINI VERECEK

Acun, TV 8'in ve MNG grubunun sahibi Mehmet Nazif Günal ile yaptığı görüşmede teklifini detaylı bir şekilde masaya koyarken net bir yanıt alamadı. Günal'ın teklifi düşünmek için 15 gün süre istediği ve Çin ziyareti dönüşünde yanıtını vereceği öğrenildi. Eğer Acun'un teklifine olumlu bir yanıt gelirse Türk televizyonculuğunda kartlar yeniden dağıtılacak, dengeler değişecek.

SHOW MAX TEKLİFİNİ RED ETMİŞTİ

Uzun yıllar Show TV'de program yapan Acun'a kanaldan alacağı olan milyonlarca dolarlık borç karşılığında Digitürk platformundaki bir kanal teklif edilmişti. Acun, Karamehmet'in borç karşılığında Show Max kanalının kendisine devredilmesi teklifini red etmişti. Bir çok röportajda bir gün kendi TV kanalına sahip olmak istediğini açıklayan Acun, TV 8'i alabilirse yıllardır gündemde olan projeyi hayata geçirecek. 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.