Dolar 36,2225
Euro 38,0047
Altın 3.352,91
BİST 9.877,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 7 °C
Yağmurlu

Ters Cephe'de gazeteciler birbirine girdi

05.03.2014
A+
A-
Ters Cephe'de gazeteciler birbirine girdi

Kanaltürk'te yayınlanan Ters Cephe'de Ümit Zileli ile Taraf muhabiri Mehmet Baransu arasında hakaretlere varan sert tartışma yaşandı. Oldukça gergin geçen programda TSK'yla ilgili bir mail üzerine Enver Aysever, Ümit Zileli ile Salih Tuna adeta birbirine girdi.

Ümit Zileli, programın başlarında Baransu'nun 8 haberinden 5'nin yalan olduğunu, bu yalan haberler üzerinde bir kitap yazmayı düşündüğünü söyledi. Programın sonlarında yayına telefonla bağlanan Mehmet Baransu, Zileli'ye sert tepki gösterirken yalan haber yapmadığını söyledi. HAyli sinirli olduğu gözlenen Baransu yer yer Zileli'ye saydırdı. Uzun uzun yaptığı haberleri ve hepsinin doğrulandığını anlatan Baransu sözünü bitirince araya giren Zileli açtı ağzını yumdu gözünü. Canlı yayında defalarca hakaretler savuran Zileli kontrolü kaybedince moderatör araya girmeye çalıştı. Baransu'nun telefonu kapatmasıyla durulan polemik mahkemede bitecek gibi gözüküyor.


İşte izleyenleri hayretler içinde bırakan o hakaretler:

Ümit Zileli: Senin üzerindeki günahler bir gün seni batıracak. Sen alçak bir adamsın, aşşağılık bir adamsın. Sahtekarın tekisin. Telefonla olmaz bu iş gelsin buraya karşıma konuş. Telefonda böyle papağan gibi konuşmakla olmaz.

Mehmet Baransu: Biraz okuyacaksınız, çalışacakzını, spot okumayacaksınız iddianamelerin hepsini okuyarak konuşacaksınız…

Ümit Zileli: Sen inanılmaz bir sahtekarsın… Sen neden bu tekzibe cevap vermedin?

Mehmet Baransu: Ben tatildeyim ve iki kitap üzerinde çalışıyorum…

Ümit Zileli: Kitap daha önemli değil mi?

Mehmet Baransu: Cahilsin kardeşim…

Ümit Zileli: Alçak, şerefsiz, utanmaz adam…

Mehmet Baransu: Ben gazeteciyim, senin gibi karagahın yalakalığını yapmam…

Ümit Zileli: Senin kimlerin yalakası olduğunu çok iyi biliyoruz. Türkiye tarihinin en aşşağılık gazetecisisin sen…

TSK'YI SUÇLAYAN MAİL OLAY ÇIKARDI

Ters Cephe'de canlı yayında mail krizi de yaşandı. Programın moderatörü Sami Dadalıoğlu izleyiciden gelen bir maili tartışmaya açınca programda tansiyon yükseldi yumruklar masaya vuruldu.

Dadalıoğlu, ordudan ayrılan bir izleyicinin mailinde TSK hakkındaki suçlamalarına yer verince programda hararatli bir polemik yaşandı. Ama asıl kıyamet maili gönderen izleyicinin telefonla bağlanmasından sonra koptu. Programın yorumcularından Enver Aysever ve Ümit Zileli her izleyici mailinin kesin doğruymuş gibi tartışılmaya açılmasına ve canlı bağlantı kurulmasına itiraz etti. Moderatörü eleştiren Aysever 'bu iş böyle yapılmaz' deyince araya giren Salih Tuna sert tepki gösterdi. Yorumcuların birbirine girdiği tartışma moderatörü de zor durumda bırakırken karşılıklı suçlamalar havada uçuştu.
kaynak: gazeteciler.com

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.