Dolar 32,3770
Euro 34,7496
Altın 2.411,97
BİST 10.098,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Güllerin Savaşı’nda ateşli sahneler

19.12.2015
A+
A-

Güllerin Savaşı’na Gülfem ile Tibet’in dansı ve öpüşmesi damga vuracak

Güllerin Savaşı’nda ateşli sahneler

Güllerin Savaşı dizisi 62. bölüme Gülfem ve Tibet’in ateşli dansı ve öpüşmesi damga vuracak.

“Güllerin Savaşı” dizisine Canan Ergüder ve Kenan Ece’nin tango sahnesi damga vuracak. gülfem-tibet-öpüşmeKulüpte karşılaşan Gülfem ve Tibet arasında filizlenen duygular, tango dansıyla iyice yükselecek. Ve o dans tutkulu bir öpüşmeyle noktalanacak.

GÜLLERİN SAVAŞI 62. BÖLÜM KONUSU

Cihan, bildiklerini daha fazla saklayamıyor! Cihan, büyük sırrı öğrenmesi ile altüst olur. Gülfem’in gerçeği bildiğinden habersiz, hem Gülru hem de Gülfem için doğru zamanda doğru adımı atmaya çalışır.

Ömer’in öpücüğünden sonra duygusal olarak tamamen dağılan Gülru ise, Çiçek’in doğum günü yemeğinde zor anlar yaşar. Sevgi gördükleri karşısında ne yapacağına karar veremezken, Gülru’nun attığı bir adım büyük bir patlamaya döner. Sevgi ve Gülru’nun yüzleşmesi dengeleri değiştirir.

Gülfem ve Tibet, arasında yükselen duygular, bir anda hiç beklenmedik bir yerde patlama noktasına gelir. Ömer’e hissettiği duyguları öfkesiyle bastırmaya kararlı olan Gülru ve onun peşini bırakmayan Ömer, hiç beklemedikleri bir trajedi ile aylar sonra ilk kez karşılıklı olarak birbirlerine sarılır. Cihan ise, bildiklerini daha fazla saklayamaz.