Dolar 45,7134
Euro 53,4500
Altın 6.703,29
BİST 13.889,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24 °C
Açık

Osmanlı Tokadı'na İki Yeni Oyuncu

04.03.2014
A+
A-
Osmanlı Tokadı'na İki Yeni Oyuncu
Google news abone ol

İki yeniçeri olan Şahin Bey ve Doğan Bey’in, Şemsettin Efendi tarafından 1453'ten günümüze yollanmasını komik olaylarla takip eden TRT 1’de yayınlanan “Osmanlı Tokadı”nın oyuncu kadrosuna Ferdi Kurtuldu ve Emir Benderlioğlu katıldı.

Duka film imzalı yapımcılığını Özkan İpek’in yönetmenliğini Hakan Gürtop’un yaptığı, senaryosunu Resul Ertaş ve Oktay Berber’in yazdığı “Osmanlı Tokadı”nın oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı. En son “Sakarya Fırat” dizisinde oynayan Ferdi Kurtuldu dizide Soyu eski Bizans’a dayanan inşaat sektörünün parlayan yıldızı müteahhit İskender Demiroğlu’nun kirli işlerini yürüten Demir karakterini canlandıracak.
 
Emir Benderlioğlu ise İskender’in kızı Vildan Atasever ( İstanbul) ile evlenmesini istediği, yakışıklı ve kültürlü bir genç olan Ateş karakterini canlandıracak.
 
Diziye dahil olmadan önce diziyi izleme fırsatı bulduklarını belirten Ferdi Kurtuldu ve Emir Benderlioğlu , “Dizi çok ince mesajlar veriyor. Güldürürken düşündüren bir proje de olmaktan mutluyuz”dediler.

ETİKETLER: , , , ,
MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.