Dolar 32,3733
Euro 34,5831
Altın 2.381,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Fatih Harbiye Show TV'ye mi geçiyor?

04.03.2014
A+
A-
Fatih Harbiye Show TV'ye mi geçiyor?

FOX ekranlarında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinin Show TV'ye transfer olacağı iddia edidi.

Vatan yazarı Oya Doğan, Koliba Film'in yapımcılığını yaptığı Fatih Harbiye dizisinin Show TV'ye transfer olacağı iddialarını yazdı.

İşte o yazı

“Hemen cevabı vereyim, kesin değil. Ancak Koliba Film ve Show TV arasında görüşmeler devam ediyor. Show, diziyi istiyor. Fakat dizinin Fox’la sözleşmesi henüz bitmedi. O nedenle önümüzdeki günlerde durum belli olacaktır. Bana kalırsa, Fatih Harbiye Show TV’ye transfer olacaktır. Belki transfer birkaç hafta sonra gerçekleşir. Show TV, kanal sıralamasında altıncı. O nedenle kesenin ağzını açacak ve ortalamada yükselmek için diziyi alacaktır. Bu doğru bir hamle olur. Adını Kalbime Yazdım cumartesi akşamları AB’de en çok izlenen dizi. Ancak saat 22.00’de ekrana geliyor. Öncesinde ekranda ne yayınlanırsa yayınlansın düşük reyting alıyor. O nedenle Adını Kalbime Yazdım, düşük reytinglerle kanalı devralıp başlayıp 4.20’lere çıkıyor. Bu bir başarı ama önce Fatih Harbiye, ardından Adını Kalbime Yazdım ekrana gelirse Show TV bir anda yükselecektir.”

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.