Dolar 45,3532
Euro 53,5211
Altın 6.875,62
BİST 15.062,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Beyaz TV Ece Erken'de Rasim Ozan Kütahyalı ve Okan Bayülgen konusu

05.03.2014
A+
A-
Beyaz TV Ece Erken'de Rasim Ozan Kütahyalı ve Okan Bayülgen konusu
Google news abone ol

TVAKTUEL.com ÖZEL HABER  – Beyaz TV'de bugün yayınlanan Ece Erken'le Tatlım Benim programının konuğu Rasim Ozan Kütahyalı oldu. 

Okan Bayülgen'le aralarında geçenleri değerlendiren Rasim Ozan Kütahyalı, Okan Bayülgen'in başarılı bir televizyoncu olduğunu ancak bazı şeylerden dolayı affedemeyeceğini söyledi. Rasim Ozan Kütahyalı, “Rojin'in söylediği birşeydi. Bir programına Rojin davetliydi. Ancak o gün terör saldırısı sonucu şehitlerimiz olunca Rojin programa çıkartılmadı” dedi.

 
BAYÜLGEN'İN YAPIMCISI REYHAN TÜYSÜZ'DEN KÜTAHYALI'YA CEVAP GELDİ
“OLAY DOĞRU DEĞİL, BAYÜLGEN'İN HABERİ DAHİ YOKTU”

Kütahyalı'nın konuşmalarının ardından Okan Bayülgen'in yapımcısı Reyhan Tüysüz Ece Erken'e konuyla ilgili bir açıklama göndererek, olayın doğru olmadığını söyledi. Reyhan Tüysüz, Rojin'in programa geleceğinden Okan Bayülgen'in haberi bile olmadığını, kendisinin çağırmadığını, bir asistanın hatası nedeniyle olduğunu açıklayarak, hata yapan asistanında işten çıkartıldığını söyledi. Reyhan Tüysüz, konu hakkında daha önce açıklama yaptıklarını ve birçok yerde yayınlandığını da ifade etti.

Bayülgen'in yapımcısı Reyhan Tüysüz twittarda paylaştığı mesajında ise, “Rasim bey Rojin'in menajerinin yaptığı açıklmaları okursa Okan'ın konu dışında olduğunu anlayacaktı” diye yazdı.

CEP TELEFONU ÇALDI ROJİN ARADI

Program sırasında Rasim Ozan Kütahyalı'yı cep telefonundan Rojin aradı. Programda konuştuklarını Rojin'e anlatan Kütahyalı Rojin'i canlı yayına da bağlamak istedi ancak Rojin, müsait olmadığını ve konu hakkında daha sonra açıklama yapacağını söyledi.
 
ELEŞTİRDİĞİ HAKKI DEVRİM DE PROGRAMA BAĞLANDI

Rasim Ozan Kütahyalı'nın hakkında eleştirilerde bulunduğu yazar Hakkı Devrim'de telefonla programa bağlandı. Okan Bayülgen'in çok sevdiği bir televizyoncu olduğunu söyleyen Devrim, “Okan benim başımın tacıdır. Bir konuda uyarmak istersem bunu söyleyebileceğim kadar sevgilimdir” dedi.

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.