Dolar 45,1795
Euro 53,0558
Altın 6.673,04
BİST 14.442,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11 °C
Hafif Yağmurlu

Bir Günah Gibi

05.03.2014
A+
A-
Bir Günah Gibi
Google news abone ol

BİR GÜNAH GİBİ

KANAL: ATV

YAYIN GÜNÜ: 28 EKİM CUMA
SAAT: 22.30

4. BÖLÜM FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN


BİR GÜNAH GİBİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

4. BÖLÜM KONUSU

Benan, Enver'in yaptığı emrivakiyle Suat'ı evlerinde ağırlamak zorunda kalır. Süreyya'nın Suat'a duyduğu aşkı öğrenen Benan büsbütün sarsılır. Enver, Suat'ın Benan'a yazmış olduğu mektubu bulur. Karısına olan güveni sarsılan Enver, karısının geçmişteki gizemli aşığını bulmaya kararlıdır. Benan, Enver ve orada bulunan Suat'ı oldukça tatsız bir olay beklemektedir. Suat ve Benan yarım kalan aşklarını yeniden yaşayabilecekler mi? Enver, Suat ve Benan arasında yaşananlara şahit olacak mı?


ÖZGE BORAK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

GENEL KONU
Yıllar önce Rusya’dan kaçmak suretiyle Türkiye’ye yerleşmiş olan baba Cihangir, kocasının ecnebi alışkanlıklarına ayak uydurmaya çalışan anne Mualla ve iki kız kardeş Benan’la Figen.Herkesin gözünde mutlu bir aile gibi gözükseler de onları içten içe büyük bir çöküşe götüren tutkulu mizaçları olacaktır. Karakterleri aldıkları kararları, aldıkları kararlar da kaderlerini belirlerken acı hep yanı başlarındadır. Cihangir'in Benan'a karşı zaaf derecesinde duyduğu düşkünlük, Benan'ın babasına taparcasına beslediği hayranlık, ebeveynler arasında evlat ayrımcılığına yol açmıştır. Benan, babasının; Figen, anasının kızı olmuştur. Benan ağırbaşlı ve sevgi dolu yapısıyla bu durumun üstesinden gelmeyi başarsa da aynı şey Figen için geçerli değildir. Ablasını hastalıklı bir şekilde kıskanan Figen büsbütün acımasız ve bencil birine dönüşmüştür. Öyle ki söylediği yalanlar ve hazırladığı kumpaslarla ablasının aslında yaşaması gereken kaderi tamamen değiştirip onu büyük bir girdabın içine itecektir.

OYUNCU KADROSU

Enver: Burah Hakkı

Benan: Özge Borak

Suat: Serkan Altunorak

Figen: Hande Soral

Cihangir: İlhan Şeşen

Süreyya: Perihan Erener

Liz: Clare Louise Frost

ETİKETLER: , ,
MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.