Dolar 32,3770
Euro 34,7496
Altın 2.411,97
BİST 10.098,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Murat Yıldırım'ı Suskunlar'da ağlatan sahne

05.03.2014
A+
A-
Murat Yıldırım'ı Suskunlar'da ağlatan sahne

Beyaz Show'a bu hafta Suskunlar dizisinin başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Berk Hakman ve Güven Murat Akpınar katıldı.

MURAT YILDIRIM'I GERÇEKTEN AĞLATAN SAHNE

Programda, Suskunlar'ın en çok beğenilen sahnelerinden olan ve Ahmet Kaya'nın Nereden Bileceksiniz şarkısının çalındığı sahneyi anlatan dizinin Ecevit'i Murat Yıldırım, duygusal anlar yaşadı.

AHMET KAYA'LI O SAHNE – VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Sahnenin provası sırasında çok duygulanarak set dışına çıkmak zorunda kaldığını söyleyen Murat Yıldırım, “Ferhat'ı oynayan Batuhan o kadar içten ve samimiydi ki provayı yarıda kesip yan odaya gittim. Kendimi tutamadım. Bu rolün sorumluluğu çok yüksek. Bazen üstünde çok büyük bir yük hissediyorsun. Bana 2-3 defa ben bu durumu yaşadım, bu diziyi o yüzden izleyemiyorum diyen insanlar oldu. Şimdi o insanları oynayamaya, yansıtmaya çalışıyorsunuz. Oyunculuğun dışında birşey oluyor bu. Oyuncu olarak bir sahneyi oynama sorumluluğu bu sorumluluktan çok daha hafif bir sorumluluk” şeklinde konuştu.

 
ASLI ENVER'E ABİSİNDEN SÜRPRİZ

Programdaki mütevazi haliyle dikkatleri çeken Aslı Enver, sosyal medyada da gündem oldu. Güzel oyuncu Aslı Enver'in Meksika'da yaşayan abisi Akın Enver programa telefonla bağlandı. 

Telefon bağlantısıyla çok şaşıran Aslı Enver, abisinin kendisini öven sözlerini duyunca ise utandı. Aslı Enver'in üniversitede okurken bir yandan da çalıştığını söyleyen abi Akın Enver, Aslı'nın hayatı boyunca çok mütevazi bir insan olduğunu da anlattı.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.