Dolar 32,3770
Euro 34,7496
Altın 2.411,97
BİST 10.098,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Evrim Akın yeni diziyle ekrana dönüyor

08.07.2014
A+
A-
Evrim Akın yeni diziyle ekrana dönüyor

Ünlü oyuncu Evrim Akın Show TV’de yayınlanacak yeni dizi Otel Divane’de rol almaya hazırlanıyor.

Son olarak Show TV’de yaptığı ‘Ev Kuşu’ programı yayından kaldırılan Evrim Akın yeniden dizide rol alacak. ATV’de iki sezon yayınlanan Alemin Kıralı dizisinden sonra başka bir dizide oynamayan Akın, önceki akşam Emre Altuğ’la Etiler’de yemek yedi.

EVRİM AKIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Show TV’de yayınlanacak olan Otel Divane dizisinin başrol oyuncusu Emre Altuğ, yemeğin sonunda oyuncuyu dizide oynaması için ikna etmeye çalıştığını söyleyerek, “Evrim’e dizide oynaması için yemek ısmarladım. Kabul etti sayılır” dedi.

Çok yakında Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını Saner Film’in üstleneceği Otel Divane dizisinin başrollerinde Emre Altuğ, Cem Kılıç, Volkan Severcan ve Nefise Karatay gibi isimlerin rol alıyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.