Dolar 45,1851
Euro 52,9418
Altın 6.741,71
BİST 14.351,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Nebahat Çehre’den Kara Para Aşk açıklaması

10.09.2014
A+
A-

“Kara Para Aşk’tan ayrıldım, çünkü…”

Nebahat Çehre’den Kara Para Aşk açıklaması
Google news abone ol

KARA PARA AŞK’TA DÜĞÜN MÜ VAR / HABER İÇİN TIKLAYIN

Rol aldığı dizilerle adından söz ettiren Nebahat Çehre Milliyet Gazetesi’ne röportaj verdi. Ünlü oyuncu Nebahat Çehre, Kara Para Aşk dizisinden neden ayrıldığını açıkladı.

KARA PARA AŞK’TA ÖLÜM ŞOKU / HABER İÇİN TIKLAYIN

Daha önce reyting rekortmeni dizilerde önemli rollerde oynayan Nebahat Çehre’ye Kara Para Aşk dizisi de sorulmuş.Çehre, mutlu olmadığı bir işi para için yapmayacağını söylemiş.

“Ben üç tane ‘tokat atmış’ dizide oynamışım (Haziran Gecesi, Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl), sıradan bir rolü oynayamam.

Bir sanatçı her şeyi para için yapamaz. ‘Nebahat Çehre’yi alalım kadro güçlensin’ diye düşünülen rol bana uymaz, mutlu olmadığım, beklentimi bulamadığım karakteri oynamamalıyım. Ancak seveceğim rolde başarılı olurum.

Sohbet ilerleyince dizideki karakterin içinin boş olduğunu söylüyor yılların oyuncusu.Haziran Gecesi’ndeki karakteri ile karşılaştırıyor.Son dizisindeki karakterin katkıda bulunulacak yanı olmadığını söylüyor.

‘Kara Para Aşk’taki anne rolü çok pasifti, benim katabileceğim bir şey yoktu. Ben bugüne kadar öyle anneler oynadım ki… Mesela ‘Haziran Gecesi’nde oynadığım anne çok az rastlanacak bir karakterdi, tarzımla, oyunumla bir karakter doğurdum orada.

‘Yeni Hayat’ dizisinde çömlek yapan bir kadını oynadım. Zor ama çok güzel bir roldü. Burada ise kendimden katkıda bulunacağım bir karakter bulamadım.”

Kara Para Aşk setindeki olumsuz enerjiyi de anlatıyor usta oyuncu, Muhteşem Yüzyıl setiyle karşılaştırıyor seti:

Set de sanatçıyı çok etkiliyor, örneğin Muhteşem Yüzyıl’ın çok sevecen ve dayanışması olan bir seti vardı.

MUSTAFA YAMANER