Dolar 45,0697
Euro 52,9176
Altın 6.640,13
BİST 14.329,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

IŞİD’ciler Arka Sokaklar’da

17.10.2014
A+
A-

Rıza komiser ve ekibi radikal İslamcılara karşı…

IŞİD’ciler Arka Sokaklar’da
Google news abone ol

Geçtiğimiz ay İstanbul Ömerli’de toplanan ve IŞİD sempatizmanı oldukları iddia edilen grubun bir benzeri Arka Sokaklar dizisine taşındı. Radikal İslamcılar İstanbul’da bombalı intihar saldırısı düzenleyeceği bilgisini alan Rıza Komiser ve ekibi saldırganları yakalamaya çalışıyorlar.

arka-sokaklar

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM KONUSU

Emniyet istihbaratına, bombalı intihar saldırısı yapılacağı bilgisi geliyor. Ekip de, bu saldırıyı durdurmak için operasyonlara başlıyor.

Arif Müdür ve Rıza, ekibi toplantıya alır. Emniyet istihbaratından, radikal İslamcılar’ın eylem hazırladığına dair bir rapor alınır. Bu rapor da direk ekibe intikal eder. Ekiptekiler bu rapor neden Terörle Mücadele’ye gitmedi diye birbirlerine sorarken, cevap gecikmeden Arif Müdür’den gelir.

Şehir içerisinde çalışacak özel bir ekibe ihtiyaç vardır. Durdurulması gereken intihar eylemleri vardır. Uyuyan hücrelerden biri harekete geçmiştir. Bombalı saldırı olasılığı da yüksek durumdadır. Öncelikli hedef bu saldırıyı durdurmak ve bir yandan da hücrenin peşine düşüp çökertmektir.

Onur, Efe’nin yurduna gidip çocuklarla futbol maçı yapar. Ece, Onur’u almaya gider. Ekibe dönmeleri gerekmektedir. Ama Onur çocuklar gibi şendir ve oyununu oyamaya devam eder. Onur’un devriye sonrası Ece’yi sürekli eve bırakması Neriman Hanım’ın dikkatini çeker. Neriman bu durumdan rahatsızdır, kızına da belli eder.

MUSTAFA YAMANER