Dolar 32,3808
Euro 34,7196
Altın 2.407,07
BİST 10.094,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

İşte yaz ekranın 17 yeni dizisi

10.05.2015
A+
A-
İşte yaz ekranın 17 yeni dizisi

Yazın hangi kanalın biten ya da tatile çıkan dizilerin boşluğunu hangi yapımlarla doldurmaya çalışacağını merak ediyorsanız, bu yazı sizin için:

Yavaş yavaş yaz mevsimine yaklaştığımız şu dönemde en çok izlenen dizilerinin sezon finali tarihleri de belli olmaya başladı. Sezon boyunca yoğun bir şekilde çekimleri yapılan dizilerin oyuncuları tatile hazırlanıyor. Şöyle bir baktığımızda sezon dizilerinin Haziran ayının ilk ve ikinci haftası sezon finali yapacağını görüyoruz.

Durum böyle olunca televizyon kanalları, sezon dizilerinin yayın saatlerini doldurabilmek için yaz dizilerini devreye sokmaya hazırlanıyorlar. Peki televizyon kanalları neyle dolduracak o boşluğu?

KANAL D

Limon Film – Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstleneceği, Ömer Uğur’un yönetmen koltuğunda oturacağı, hikayesini de bu aralar “Kara Ekmek” dizisini de kaleme alan Gül Abus’un oluşturacağı Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin başrolünü; son olarak Sil Baştan dizisinde rol alan Murat Dalkılıç canlandıracak.

Bir gençlik projesi olan Kalbim Ege’de Kaldı Haziran ayında ekrana gelecek.

Süreç Film imzalı, Sadullah Celen yönetmen koltuğunda oturacağı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur kaleme alacağı Güneşin Kızları dizinin başrollerinde, Emre Kınay, Evrim Alasya ve Teoman Kumbaracıbaşı yer alacak.

Dizisinin konusu: Güneş ismi ile karşımıza çıkacak olan Emre Kınay edebiyat öğretmenliği yapan kendi halinde bir adamdır. Üç kızı olan Güneş’in tek amacı çocuklarına iyi bir gelecek sunabilmektir….

Bu sezon Benim Adım Gültepe, Ulan İstanbul ve Şeref Meselesi gibi projere imza atan D Production’ın yapımcılığını üstleneceği Yaz’ın Öyküsü dizisinin başrollerini, Benim İçin Üzülme ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan Tansel Öngel ile Kadın İsterse ve Samanyolu dizilerinde oynayan Vildan Atasever paylaşacak.

Dizi, yetimhane’de büyüyen bir genç kızın oradan çıktıktan sonra arkadaşlarıyla verdiği büyük mücadeleyi ve hiç ummadığı bir anda annesini bulmasıyla başlayan olayları konu ediniyor.

Oyuncu kadrosunda Serkan Keskin, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Serkan Kuru ve Serdar Orçin’in yer aldığı Beş Kardeş, Haziran ayında kaldığı yerden devam edecek.

Onur Ünlü’nün senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği, yapımcılığını Ay Yapım – Kerem Çatay üstlendiği Beş Kardeş, bir küçük mahallede geçen hayat gailesi; içinde aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın acı-tatlı sürprizlerinin barındığı herkesin içinden bir hikayeyi konu alıyor.

Muhteşem Yüzyıl’ın yönetmenlerinden Yağız Alp Akaydın’ın reji koltuğuna oturacağı Umudunu Kaybetme’nin başrolünde son olarak “Küçük Ağa” dizisinde ‘Ali’ karakterini canlandıran Sarp Levendoğlu yer alacak.

Haziran ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin oyuncu seçimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

STAR TV

Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan, 03 Prodiksiyon’un yapımcılığını üstleneceği Tatlı Küçük Yalancılar’ın başrolünde Bensu Soral, Dilan Çiçek, Melisa Şenolsun ve Büşra Develi, Beste Kökdemir rol alıyor.

Yönetmenliğini Cem Karcı üstleneceği, senaryosunu ise Elif Usman Ergüden kaleme alacağı Tatlı Küçük Yalancılar, Haziran ayının son haftası ekranlara gelecek.

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme alacağı, yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’ın oturacağı Çilek Kokusu’nun başrollerini, Demet Özdemir, Yusuf Çim, Mine Tugay, Mert Ekin Baymaz, Mahir Günşiray, Murat Başoğlu ve Laçin Ceylan gibi isimler paylaşacak.

Dizi konusu; Pastanede çalışan ve bütün hayali profesyonel bir pastacı olmak olan genç bir kızın, zengin, şımarık, genç bir playboy ile olan inişli çıkışlı aşk hikayesini anlatıyor.

Gold Film imzalı, senaryosunu Onur Uğraş’ın kaleme alacağı Unutamadım dizisinin başrollerinde Emrah, Tuvana Türkay, Engin Şenkan, Hakan Boyav, Özge Özder ve Nurseli İdiz yer alacak.

Usta yönetmen Nihat Durak çekeceği dizi, yıllar önce Milas’ta yaşayan bir çocuğun acı bir sebeple ayrılmasını ve kaymakam olarak Milas’a dönüp sırları açığa çıkarmasını konu alıyor.

Başrollerini Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Kiralık Aşk, uzak akrabasından miras kalan evi üzerine geçirebilmesi için ailesi tarafından sahte bir evlilik yapmaya zorlanan gencin hikayesine odaklananıyor.

Bando Film imzalı romantik komediyi Metin Balekoğlu yönetecek. Dizinin kadrosuna Hatice Aslan ve Sümeyra Koç da katıldı.

FOX TV

Pastel Film’in yapımcılığını üstleneceği, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı’nın oturacağı O Aşk Benim’in başrollerini, Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Seda Akman, Ekin Türkmen ve Ruhi Sarı gibi isimlerin paylaşacak.

Asmalı Konak’ı anımsatan dizi çok yakında izleyicisiyle buluşacak.

Süreç Film Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Aksel Bonfin ve Hakan Bonomo’nun kaleme alacağı Mutluluk dizisinin başrollerinde, Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Aslı Bekiroğlu, Zeynep Bastık gibi isimlerin yer alacak.

Dizi, İzmir’den İstanbul’a gelen ve öğrenci yurdunda kalan gençlerin hayatını konu ediniyor.

Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Almilla karakteriyle sevilen Açelya Topaloğlu ile Gönül İşleri dizisinde Bedir karakteri ile dikkatleri çeken Can Yaman’ın yer alacağı dizinin ismi şimdilik netleşmedi.

Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizide ayrıca; şarkıcı Cem Belevi, Kızılema dizisinde rol alan Nilay Duru, Eren Vurdum, Yeşim Dalgıçer, Cavahir Turan, İlay Erkök ve Alper Saylık da rol alacak.

SHOW TV

Yapımcılığını bugüne kadar birbirinden başarılı projelerin yapımcılığını üstlenen BKM Film’in üstleneceği Ya Tutarsa dizisinin başrolünde, Cahit Gök, Paşhan Yılmazel, Zeynep Kankonde, Ceyda Ateş, Su Kutlu, Rıza Sönmez ve Selen Uçer rol alıyor.

Dizi; bir sit-com içine düşen iki karakterin kurtulma çabasını konu ediniyor.

Ne Münasebet’in başrolünde Berrak Tüzünataç ve Serkan Altunorak var.

Yapımcılığını daha önce 6 Mantı ve Eski Hikaye dizilerine imza atan ARC Film’in üstleneceği, senaryosunu Hakan Haksun ve Barış Başar’ın kaleme aldığı dizinin hikayesi yapımcı Fatih Enes Ömeroğlu’na ait.

Yerli Mavi Ay olarak tanımlayabileceğimiz dizi, uzlaşma müessesini ekrana taşıyor.

Senaristliğini “Kavak Yelleri” ve “Güneşi Beklerken” gibi yapımlar ile tanınan Gökhan Horzum üstleneceği Fabrika Kızı dizisinin, yönetmenlik koltuğunda ise en son “Roman Havası” dizisinde görev alan Hakan Aslan oturacak.

Haziran veya Temmuz ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin oyuncu seçimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.

ATV

NTC Medya’nın yapımını üstlendiği, Serkan Birinci’nin yönettiği Kırgın Çiçekler dizisinin başrolünü “Doludizgin Yıllar”, “Küçük Sırlar”, “Adını Kalbime Yazdım” ve “Hayat Yolunda” gibi yapımlarda da rol alan İpek Karapınar üstlenecek.

Kırgın Çiçekler bir kız yurdu hikayesi anlatıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Deniz Çakır, Oktay Kaynarca, Müjde Uzman, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer rol alıyor. Kaynarca bir mafya babasını, Çakır ise bir Karadeniz kadınını canlandıracak.

Fark Film imzalı dizinin yönetmenliğini Kurtlar Vadisi Pusu ve son olarak Reaksiyon dizisinin yöneten Onur Tan üstlenecek. Çekimlerine başlanan dizi çok yakında başlayacak

ETİKETLER: