Dolar 45,9727
Euro 53,4893
Altın 6.609,13
BİST 13.965,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30 °C
Parçalı Bulutlu

Acun Ilıcalı'dan Ebru Gündeş açıklaması

04.03.2014
A+
A-
Acun Ilıcalı'dan Ebru Gündeş açıklaması
Google news abone ol

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, ‘O Ses Türkiye' jürisi için neden Ebru Gündeş'i tercih ettiğini açıkladı.

Önceki akşam Bebek'te muhabirlerin sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin yeni jüri üyesi Ebru Gündeş’ten övgüyle bahsettikten sonra sözü meşhur PlayStation (PS) turnuvalarına getirdi. Ilıcalı, “Ebru Gündeş, aile yapısı ve yaşantısıyla çok takdir ettiğim biri. Acun Medya olarak bir projemizde yer vermek istiyorduk, kısmet bugüneymiş” dedi.
 
MURAT BOZ'LA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ!

Her gece Acun Medya’da PS partileri düzenleyen Ilıcalı, Murat Boz’la bir anısını anlattı: “Bir gece ofiste yine turnuva yapıyoruz. Murat’la beraber aynı takımdayız. O kadar güçlü rakipler var ki karşımızda, hepsini yenip şampiyonluğumuzu ilan ettik. Murat’la sarılıp bir sevinmemiz var, sanki 10 yıldır görüşmemişiz gibi.” Ilıcalı, oyuncu Tolgahan Sayışman’la da PS rekabeti içinde olduğunu söyleyerek, “Tolgahan, beni 10 maçta 1 yeniyor. O kadar da olsun”dedi.

MUSTAFA YAMANER
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.