Dolar 41,7024
Euro 48,7961
Altın 5.312,29
BİST 10.734,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

Benzemez Kimse Sana jürisi kimler olacak?

09.10.2014
A+
A-

Seyfi Dursunoğlu, Hande Ataizi’yi istemedi mi….

Benzemez Kimse Sana jürisi kimler olacak?

“Benzemez Kimse Sana” yarışmasında jüri koltuğunda Hande Ataizi’ni istemediği öne sürülen Seyfi Dursunoğlu Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa”ya konuştu. Huysuz Virjin lakaplı Seyfi Dursunoğlu şunları anlattı: “Ben Asena’yı da Pakize Suda’yı da önerdim.

Yarışmada değişiklik olsun istedim. Diğer arkadaşlar ne kadar etkiliyse ben de o kadar etkiliyim. Kim gelirse onlara da espri yaparım. Söylediğim isimleri önerdim ama kabul etmediler. Ben kanala ve yapımcıya bıraktım. Hande ile gayet güzel çalıştık, çok eğlendik, çok güldük. En ufak kötü bir şey olmadı. Ona “Amerikalı kocaya gittin, niye vardın” dedim gülerek espri yaptım . Hande alınganlık yapmaz.”

Bir izleyicinin “Yeni anne olmuş bir kadının ekmeğiyle oynadınız” yorumuna “Böyle bir hakkım yok benim ben yapımcı değilim ki. Ben niye ekmeği ile oynayayım ki… Bu yaşıma kadar kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Hande yeni anne oldu, yeni anne olmuş bir kadın gece işi kabul edebiliyor. Demek ki bakıcı var, rahatı yerinde bu yüzden gece işi alabiliyor. Yarışmada istediğim isimler jüri koltuğuna otursaydı birlikte azardık. Şu an jüride bir tek Ümit Erdim var belli olan. Başka kimler olacak bilmiyorum” Gözünde problem olan Dursunoğlu “Işığım gözüme direk gelmediği bir yerde oturacağım, çünkü gözlerim acıyor. Rahatsız olursam yarışmayı bırakabilirimde.”

MUSTAFA YAMANER