Dolar 43,4888
Euro 51,5952
Altın 6.788,96
BİST 13.838,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 8 °C
Yağmurlu

Motive, Bostancı konserine Joker makyajıyla çıktı

29.01.2026
A+
A-

Rap müziğin genç temsilcilerinden Motive, Fuya Grup ve Carnaval Production organizasyonu ile gerçekleşen Bostancı Gösteri...

Motive, Bostancı konserine Joker makyajıyla çıktı
Google news abone ol

IMG-20260127-WA0033

Rap müziğin genç temsilcilerinden Motive, Fuya Grup ve Carnaval Production organizasyonu ile gerçekleşen Bostancı Gösteri Merkezi konserinde kapalı gişe yaptı. Biletleri haftalar önce tükenen konseri yaklaşık 5.500 kişi izledi. Sahne ve ışık şovlarıyla muhteşem bir konsere imza atan Motive, dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Enerjinin hiç dinmediği konserde, iki saate yakın sahnede kalan rapçi, hit şarkılarıyla gençleri bir an olsun oturtmadı.

“Jokerden ilham aldık”

Sahne öncesi kulisinde muhabirleri ağırlayan Motive, soruları yanıtladı. Yüzünde, Joker filmindeki karakteri anımsatan bir çizimle kameraların karşısına geçen Motive, “Sahnelerimizi ikonlaştırmak adına dinleyici ile kurduğumuz bir iletişim aslında. Yüzümdeki Joker değil ama ondan ilham alarak tasarladık. Her konserde değil ama büyük konserlerde bu tarz aksiyonlarımız olacak” açıklamasında bulundu.

“Ülkemizi temsil ediyoruz”

Motive, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası’na katılmış, tarzıyla ilgi odağı olmuştu. Etkinliğin güzel geçtiğini ifade eden rapçi, “Dünyada dinlediğimiz, beğendiğimiz isimlerle beraber olduk. Modaya olan merakımızdan dolayı bunu en iyi nerede gösterebilirsek oraya gidiyoruz. Ülkemizi temsil ediyoruz. Bizim için bir avantaj” diye konuştu.

Rap dünyasına barış mesajı: “Kavgaya gerek yok”

Motive’ye rap dünyasındaki kavgalar da soruldu. Barıştan yana olduğunu belirten Motive, birlik mesajı verdi: “Birbirimize sahip çıkmalıyız. Sonuçta bir avuç sanatçıyız. Hepimizin dünyanın farklı noktalarına dokunduğumuz durumlar var. Birlikten kuvvet doğar. Herkes biraz fazla ego perdesinden bakabiliyor. Bunlar alışık olduğumuz şeyler. Müziğin her şeyi birleştirebileceğine inanıyorum. Barış olsun, savaşa, kavgaya gerek yok”

Ünlü rapçi, son olarak motive kaynağının dram olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Kendi hayatımdan, yaşadıklarımdan besleniyorum. Yaşadığım dramlarda besleniyorum ve peşini bırakmıyorum. Yaşadığım iyi şeylerden beslenen biri olduğumu söyleyemem. Dramanın peşinde koşuyorum”

MUSTAFA YAMANER