Dolar 32,3821
Euro 34,9864
Altın 2.326,78
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22 °C
Parçalı Bulutlu

Muhteşem bir yaz tatili Bozcaada’da sizi bekliyor!

04.04.2023
A+
A-

Ege’nin en güzel tatil lokasyonları arasında yer alan Çeşme, Alaçatı ve Bodrum keyifli bir yaz tatili yaşamanızı sağlayacak her güzelliği bir arada sunuyor.

Muhteşem bir yaz tatili Bozcaada’da sizi bekliyor!

Yaz sezonunun en popüler lokasyonları arasında ilk sıralarda yer alan bu muhteşem üçlü, harika bir tatil deneyimi yaşamanız için sizi çağırıyor. Avşa Adası, Erdek ve Bozcaada otelleri erken rezervasyon fırsatları ile kendinizi yaza hazırlamanızı ve motive olmanızı sağlayacak. Ege’nin muhteşem dünyasına adım atmak için bu yaz en güzel fırsatlardan birisi olabilir.

Bozcaada Sizi Çağırıyor!

İnsanı ferahlatan ve yaz sıcağının bunaltıcı etkisinden kurtaran rüzgarlı havası ile Çeşme, her açıdan konforlu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için harika fırsatlar sunuyor. Çeşme’ye gittiğiniz zaman bölgenin turkuaz denizine ve muhteşem plajlarına hayran kalacaksınız. Bunun yanı sıra popüler Hacı Memiş bölgesi ve bu bölgeye adını veren camiyi mutlaka keşfetmelisiniz.

Bozcaada pansiyonları uzun yıllardır popüler olan bölgede hizmet kalitelerini her zaman arttıracak şekilde organize olurken aynı zamanda tüm ihtiyaçlarınızı beklemediğiniz bir hız ve kalitede karşılıyor.

Bozcaada Hakkında detaylı bilgi için tıklayın

Rüzgar sörfürün adı Alaçatı

Çeşme’ye yakınlığı ve Dünya Windsurf Şampiyonası ile adını duyuran Alaçatı’da yaz sezonu için tercih edebileceğiniz lokasyonlardan birisi. Başta ünlüler olmak üzere pek çok insanın ilgisini çeken Alaçatı özellikle su sporlarına ilgi duyanların beğenisini kazanıyor. Alaçatı otelleri dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerini ağırlarken sundukları fırsatlarla herkesin unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamasını sağlıyor.

Bir Tatil Efsanesi: Avşa Adası

Avşa Adası, Türkiye’nin çok uzun yıllardır popülerliğini koruyan özel bir lokasyonu. Tatil için herkesin en az bir kez tercih ettiği, muhteşem denizi ve insanı baştan çıkaran doğası ve tarihi güzellikleri ile de ön plana çıkan Avşa Adası, mutlaka görmeniz gereken yerler arasında. Avşa Adası pansiyonları yaz boyunca ulaştıkları yüksek doluluk oranına rağmen her misafirini özel hissettirmeyi başarıyor. Siz de bu harika tatil bölgesinde keyifli zaman geçirmek için mutlaka Avşa Adası otelleri tarafından sunulan erken rezervasyon fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Yaz tatili planınızı bugünden yaparak hem kış boyunca kendinizi motive edin hem de ekonomik bir tatil planına sahip olmanın tadını çıkarın.