Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Evet TV2

04.03.2014
A+
A-
Evet TV2

00.10  TV2

10 OCAK PERŞEMBE

Filmin Özeti
Kadın evlidir. İrlanda kökenlidir, bilim kadınıdır ve Londra’da yaşamaktadır. Kocası sıkıcı ve mesafeli bir insandır. Parasal açıdan sorunsuz ama tekdüze bir yaşamları vardır. Hem kocası onu aldatmaktadır.

Erkek, Londra’da şık bir restoranda aşçıbaşı olarak çalışan Lübnanlı bir göçmendir. Göç etmeden önce, ülkesinde başarılı bir cerrahtır. Yeni mekanına alışamamıştır. Yabancılık çeker. Zaten herkes de ona yabancı olduğunu hissettirir.
Yolları bir davette kesişir. İkisinin de sorunlarla dolu geçmişleri vardır. Bu sorunlar ilişkinin bugününü de etkiler.
Londra, Beyrut, Küba… Aleksei Rodionov’un görüntüleri, Philip Glass ve Sally Potter’ın müziği, Joan Allen’ın eşsiz performansıyla unutamayacağınız bir aşk hikayesi.

Yönetmen: Sally Potter
Oyuncular: Joan Allen, Sam Neill, Shirley Henderson, Sheila Hancock, Samantha BondTür: Romantik
Yapım Yılı: 2004 (95 dk)
Vizyon Tarihi: 5 Ağustos 2005 Cuma 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.