Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Erkan Petekkaya: O sahneyi istemedim

04.03.2014
A+
A-
Erkan Petekkaya: O sahneyi istemedim

TVaktuel.com ÖZEL HABER: Dila Hanım'ın başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, dizideki zeybek oynadığı sahneyi oynamak istemediğini açıkladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu “2 Laf Edelim” programına Dila Hanım dizisinin başrol oyuncuları Hatice Şendil ve Erkan Petekkaya katıldı. Dila Hanım dizisindeki Zeybek sahnesini çekmek istemediğini anlatan Erkan Petekkaya, yönetmen ve yapımcının isteğiyle oynadığını anlattı. O sahnenin dizide gözükmesini anlamsız bulduğunu ama oynamak zorunda kaldığını anlattı. Petekkaya, dizinin filmle ve kitapla bir ilgisi olmadığını, ana konuyu sündüre sündüre her hafta 130 dakikalık bölüm şeklinde getirdiklerini anlattı.

Programda kendi bestelediği bir şarkıyı da gitarla çalan Petekkaya, oyunculuk kadar şarkıcılıkta da iyi olduğunu kanıtladı.

ETİKETLER: , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.