Dolar 32,5540
Euro 34,9597
Altın 2.449,32
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

Mert Fırat'tan sevişme açıklaması

04.03.2014
A+
A-
Mert Fırat'tan sevişme açıklaması

İntikam” dizisiyle oyunculuk kariyerindeki yükselişini sürdüren Mert Fırat, her hafta sadece partneri Beren Saat ile öpüşme ve yatak sahnelerinin konuşulmasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Pazar akşamı Ceyda Düvenci ile beraber 32. İstanbul Film Festivali’nin kapanış törenini sunan Fırat, gecenin sonunda “İntikam”la ilgili soruları da yanıtladı. Her hafta Saat ile aşk dolu sahnelere imza atan Fırat, “Biz Beren ile dizide iki sevgiliyi canlandırıyoruz. Dizide yemek de yapıyoruz ama her bölüm yatak sahnelerimiz konuşuluyor. Sadece bunun konuşulmasından rahatsız oluyorum” dedi. Saat’in sevgilisi Kenan Doğulu’nun ise öpüşme sahnelerini kıskandığı hatırlatıldığında ise Fırat, “Doğrudur. Ne güzel işte” yorumunu yaptı.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.