Dolar 32,5726
Euro 34,9892
Altın 2.459,41
BİST 9.891,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Ben Bilmem Eşim Bilir rekora koşuyor

04.03.2014
A+
A-
Ben Bilmem Eşim Bilir rekora koşuyor

Ben Bilmem Eşim Bilir” en çok ödül veren program olma yolunda rekora koşuyor!

Tam 500 bin kişi başvuruda bulundu!

Kanal D’nin sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı, sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
Şimdiye kadar yaklaşık 500 bin kişinin yarışmacı olabilmek için başvuruda bulunduğu programda; evli, nişanlı veya sevgili olan çiftler yarışarak büyük ödül heyecanını yaşıyor.

200 farklı oyun hazırlandı!

Programın yaratıcı ekibi bu güne kadar Ben Bilmem Eşim Bilir için, 200 farklı özel oyun hazırladı. Her yaştan izleyicinin ilgisini çeken ve büyük beğeni toplayan programda 600 oyun oynandı.

86 otomobil, 1 ev hediye etti!

Yayınlandığı günden bu yana 404 çiftin yarıştığı program, tam 86 otomobil ve 1 ev verdi.
“Ben Bilmem Eşim Bilir” hafta sonları saat 20.00’de ekrana geliyor ve ödül dağıtmaya devam ediyor.

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.