Dolar 32,4983
Euro 34,7275
Altın 2.406,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Extreme G

04.03.2014
A+
A-
Extreme G

Hayko Cepkin, bu kez farklı bir proje ile 24 Eylül Cumartesi gününden itibaren her cumartesi saat 14.20’de CNN TÜRK ekranlarında olacak.

Bol adrenalinli “Extreme G” programında Hayko Cepkin her hafta Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yapılan extreme sporları tanıtıp, aynı zamanda ünlü konuklarıyla birlikte bu sporları yapacak.

24 Eylül Cumartesi günü başlayacak programa, müzik dünyasının yakından tanıdığı Gripin grubunun vokalisti Birol Namoğlu katılacak. Hayko Cepkin ve Birol Namoğlu'nun ilk programda tanıtacağı spor ise paraşüt ile serbest atlama olacak.

Lisanslı bir paraşütçü ve motorsiklet tutkunu olan Hayko Cepkin, program içerisinde paraşütle atlama, rafting, kayak, bungee jumping, hang gliding, dağcılık, yamaç paraşütü, parasailing, paramotor, caving-camping, motokros, planör ile uçuş, akrobasi uçuşları ve kite surf gibi birçok extreme sporu ekranlara taşıyacak.

Yeni yayın döneminde bol adrenalinli, alışılmamış bir program izlemek isteyenlerin yeni adresi “Extreme G” ile CNN TÜRK olacak.

Extreme G’nin tekrarları, 24 Eylül Cumartesi gecesi 00.00’de ve 25 Eylül Pazar günü 20.45’te ekrana gelecek.

ETİKETLER: ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.