Dolar 32,4398
Euro 34,7333
Altın 2.440,94
BİST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Kurban Bayramı'nda televizyonda neler var?

04.03.2014
A+
A-
Kurban Bayramı'nda televizyonda neler var?

TVAktuel.com ÖZEL- Televizyon kanalları bayramda dizilerini tatile sokarken, bayrama özel programlar ve yayın akışı hazırladılar.

DİZİLERİN YERİNE YARIŞMA VE FİLMLER

Kanal D'de bayram haftasında, Fatih, Çalıkuşu, AŞK, Merhamet ve İntikam dizilerinin yeni bölümleri ekrana gelmeyecek. Kanal D bayram boyunca akşamları saat 20.00'de Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasının özel bölümlerini yayınlayacak. Yarışmanın ardından ise o akşam yayınlanması gereken dizilerin tekrar bölümleri ekrana gelecek. Cuma akşamı ise Kanal D normal yayın akışına dönecek.

ATV'de ise Salı Kaçak ve Perşembe akşamı Kurtlar Vadisi Pusu tekrar bölümleriyle yayınlanacak. ATV Salı gecesi 22.30'da Karayip Korsanları filmini ekrana getirecek. Çarşamba akşamı ise Doksanlar dizisi aynı saatinde yayınlanacak.

SHOW'DA KELİME OYUNU BAYRAMI!

Show TV'de ise bayram boyunca sevilen yarışma programı Kelime Oyunu'nun özel bölümlerini ekrana getirecek. Show TV'de Salı akşamı Benim İçin Üzülme dizisinin yeni bölümü yayınlanmazken, ünlü isimlerin de yarışacağı Kelime Oyunu, Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamı saat 20.00'de ekrana gelecek. Bayram süresince 21.45'de ise Güldür Güldür ekrana gelecek. Okan Bayülgen'in programları Çıplak Kafa ve Muhallebi Kafa ise Çarşamba ve Perşembe akşamları normal saatinde yayınlanacak. Show TV de normal yayın akışına Cuma akşamı geçecek.

STAR'DA HABABAM SERİSİ

Star'da ise bayramın ilk günü Salı akşamı kritik Türkiye-Hollanda maçı ekrana gelecek. Çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl'ın yeni bölümü yerine Hababam Sınıfı yayınlanacak. Muhteşem Yüzyıl'ın tekrar bölümü ise Çarşamba 21.45'de ekranda olacak. Perşembe akşamı da yine 20.00'de Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı ekrana gelirken, 22.00'de Aramızda Kalsın dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. Cuma akşamı ise geçen hafta milli maç nedeniyle yayınlanmayan Medcezir dizisinin yeni bölümü Star ekranlarında olacak.

TRT 1'de ise Salı akşamı Seksenler dizisi yeni bölümüyle ekranda olacak.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.