Dolar 32,4983
Euro 34,7275
Altın 2.406,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17 °C
Az Bulutlu

Nejat İşler'e dava şoku

04.03.2014
A+
A-
Nejat İşler'e dava şoku

Başarılı oyuncu Nejat İşler'in başı dertten kurtulmuyor. Öncelikle İntikam dizisinden ayrılmasıyla başlayan kötü süreç, alkolden dolayı karaciğerinin iflas ettiği söylentileriyle devam etti.

Yaşadığı karaciğer rahatsızlığından dolayı, magazin gündemine bomba gibi düşen Nejat İşler, son olarak tedaviyi kabul ettiği ve hastaneye yattığı haberleri ile gündemdeydi.

2013 KABUS YILI OLDU

2013 yılı Nejat İşler'e kabus oldu ve başı sıkıntıdan kurtulmuyor. Başarılı oyuncu şimdi de kendisine açılacak olan dava ile uğraşacak gibi görünüyor. İntikam dizisinden, setin huzurunu kaçırmak ve sete sürekli geç kalmak gibi nedenlerden dolayı çıkartılan oyuncu, dizinin kötü reytinglerinin faturasının kendisine kesilmesi ile ilgili yorum yapıp yapmayacağı merak konusu…

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYORLAR
Nejat İşler diziden ayrıldıktan sonra dizinin reytingleri düşmesinden dolayı, uğranılan zarar ve prestij zedelenmesinin bedeli Nejat İşler'e kesilecek gibi görünüyor. İntikam dizisinin yönetmeni Mesude Erarslan ve yapım şirketi D Yapım'ın, hastalıkla mücadele eden başarılı oyuncuya dava açmak için hazırlık yaptığı iddia ediliyor.

D YAPIM'DAN AÇIKLAMA

İntikam'ın yapımcısı D Yapım konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Oyuncunun dizi çekimlerine katılmamış olması sebebiyle Ajansı ve kendisi ile sözleşmesi feshedilmiş olup konu ile ilgili hukuki süreç şirketimizce takip edilmektedir” denildi.

Kaynak: Milliyet

ETİKETLER: , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.