Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Çocuklar Duymasın Meltem ve Haluk öpüşme sahnesi

05.03.2014
A+
A-
Çocuklar Duymasın Meltem ve Haluk öpüşme sahnesi

TV AKTUEL ÖZEL – ATV'nin ekran klasiği haline gelen Çocuklar Duymasın dizisinin 12 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 71. bölümüne Meltem ile Haluk arasındaki sıcak ve romantik sahneler damga vuracak.

HALUK VE MELTEM ÖPÜŞÜYOR VİDEO
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin yeni yayınlanan fragmanında Melte ve Haluk dizi tarihi boyunca ilk defa öpüşecekler. Dizinin yatak sahnesinde Meltem, Haluk'u ne kadar çok sevdiğini anlattıktan sonra öpüşmeye başlıyorlar.


DİZİDE ÖPÜŞME İLK DEFA
Dizinin geçtiğimiz yıllarda yayınlanan ilk versiyonunda da ATV'de geçen sene başlayan yeni Çocuklar Duyması'nda da daha önce Haluk ve Meltem arasında öpüşme sahnesi yayınlanmamıştı.

DİZİNİN BÖLÜM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.