Dolar 32,4424
Euro 34,7505
Altın 2.440,61
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18 °C
Az Bulutlu

Hatice Sultan Selam Ergeç'le çok özel

05.03.2014
A+
A-
Hatice Sultan Selam Ergeç'le çok özel

Bir fenomen haline gelen “Muhteşem Yüzyıl”ın Hatice Sultan’ı Selma Ergeç, InStyle dergisi için modellik yaptı. Nefes kesen kombinlerle poz veren başarılı oyuncu, çekim sonrası diziye ve modaya dair soruları da yanıtladı.

SELME ERGEÇ'İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Ergeç, ekibinde olmaktan mutluluk duyduğu “Muhteşem Yüzyıl”a dair şöyle konuşuyor: “ıçinde duygu barındıran bir iş yapıyoruz ve dolayısıyla rutine bağlamak gibi bir şansımız yok. ‘Muhteşem Yüzyıl’ı diğer dizilerden ayıran en önemli özelliği, her bölümün kendi içinde bir heyecanının olması. Her bölümde bir önceki bölümün üstüne çıkma duygusu, tüm ekibin performansını ilk günkü gibi yüksek tutuyor.”

BENİM SUSACAĞIM YERDE O DELİRİYOR         

Söz dönüp dolaşıp oyunculukla ilgili kendini kanıtladığı Hatice Sultan karakterine gelince, Ergeç’in gözlerinin içi parlıyor: “Hatice Sultan karakteri çok değişti. Ona dair benim bile şaşırdığım bazı şeyler oldu ve daha lezzetli bir karakter haline gelmeye başladı. Hatice Sultan, benim kendi hayatımda yapmadığım, belki de asla yapamayacağım her şeyi yapıyor. Zaman zaman benim konuşacağım yerde o susuyor, zaman zaman da benim susacağım, sakin olacağım yerde o deliriyor. Tam zıttım olan bu karaktere hayat verirken, kendi içindeki neden sonuç ilişkisini anlamaya çabalıyorum. Sonrasında canlandırmak zaten oldukça keyifli.”

Yazı: Buket BAYDAR Fotoğraf: Ümit SAVACI – FABRİKA Styling: Nazlı KAYRAN

ETİKETLER: , , , , ,
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.